Szőnyegen a zöld-fehér birkózók

SzR • 2015. augusztus 22., szombat •
Reméljük, hogy már az első kvalifikációs tornán, a szeptember 6-12-ig tartó las vegasi kvalifikációs bajnokságon sikerül megszerezni a riói olimpiára jogosító kvótákat - ezt Veréb István, a Haladás VSE birkózó szakosztályának vezetőedzője nyilatkozta honlapunknak.
Szőnyegen a zöld-fehér birkózók

A szombathelyi birkózóknak minden esélyük megvan arra, hogy mihamarabb megszerezzék az olimpiai indulás jogát. Hatos Gábor, ifjabb Veréb István, Ligeti Dániel, és Csercsics Richárd Mátraházán készültek, Wittmann Kristóf pedig a brazíliai junior-világbajnokságon szerepelt és tízedik lett.

A frisss.hu azt is megtudta, hogy a mátraházi edzőtábor után a zöld-fehér srácok Ukrajnába mennek, ahol két hétig készülnek a las vegasi kvalifikációs tornára.

Sportrajongó olvasóink bizonyára tudják, hogy ifjabb Veréb István vihette a magyar lobogót az első Európa Játékokon, Bakuban. Ez hatalmas elismerés volt mind a fiam, mind a birkózás számára, hiszen ilyen általában csak egyszer adódik az ember életében. Büszkék voltunk rá - tette hozzá a szombathelyi birkózók mestere. 

Nyár elején felhős volt a birkózás ege. Most javulóban vannak a feltételrendszereink, várjuk az elismerést. Az eredményeink jönnek folyamatosan, a sikeres felkészüléshez szeretnénk nagyobb támogatást szerezni. Azt szeretném, ha nem kellene mindennapos problémákkal küzdeni, hanem csak a birkózással és a célok elérésével kellene foglalkozni - fűzte hozzá Veréb István. 

A Haladás VSE birkózói szeptembertől közel 2 éven keresztül a Szentgyörgyi Középiskolában edzenek majd, a tornateremben lesz 2 szőnyegük és bíznak benne, hogy nem maradnak el a legkisebbek sem, hiszen a Rohonci úti helyszínre a szülők könnyebben elengedték a kicsiket is. Úgy legyen!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére