Szombathelyi képviselet a kick-boxosok országos szövetségében

• 2022. január 24., hétfő •
Újabb négy évre bizalmat kapott, és a Magyar Kick-Box Szövetség elnökségében dolgozik a szombathelyi Dancsó Zoltán és Koszogovits Mihály - tájékoztatott a két sportvezető.
Szombathelyi képviselet a kick-boxosok országos szövetségében

A Magyar Kick-Box Szövetség (MKBSZ) január 22-én  tisztújító közgyűlést tartott a budapesti Intercity Hotel konferenciatermében. A szombathelyi Controll Sportegyesületből két edző-sportvezető kapott jelölést az újonnan megválasztandó elnökségbe. A szövetség tagsága nagy többséggel újra bizalmat szavazott Dancsó Zoltánnak és Koszogovits Mihàlynak, hogy továbbra is az MKBSZ elnökségének tagjaként közreműködjenek a kick-box sportág hazai és nemzetközi elismertetéséért - derül ki közleményükből.

Koszogovits Mihály 2004-től, míg Dancsó Zoltán 2007-től tölti be a tisztséget. Mindketten kiemelkedő szakmai munkájuk elismeréseként vivták ki maguknak az újabb 4 évre szóló megtisztelő bizalmat az MKBSZ tagságának részéről.

Dancsó Zoltán a light-contact és kick-light szakág vezetőjeként, Koszogovits Mihály pedig a fellebbviteli bizottság tagjaként lát el plusz feladatot a szövetség munkájában. A Magyar Kick-Box Szövetség elismert tagja a WAKO kick-box világszövetségnek, amely komoly erőfeszítéseket tesz a sportág olimpiai elismertetéséért. Mindkét sportember nagy megtiszteltetésnek tartja az újraválasztását, és köszönettel vállalta a megbízást. Az elnöki feladatokat továbbra is Galambos Péter látja el.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére