Szolidaritásból jeles: Négy kulturális intézmény együtt gyűjt a menekülteknek

• 2022. március 17., csütörtök •
Szombaton úgy gyűjt adományt a színház, a bábszínház, a könyvtár és a szimfonikus zenekar, hogy közben kulturális élménnyel szolgálnak a jótevőknek. Íme, a program.
Szolidaritásból jeles: Négy kulturális intézmény együtt gyűjt a menekülteknek

A Berzsenyi Dániel Megyei Hatókörű Könyvtár, a Mesebolt Bábszínház, a Savaria Szimfonikus Zenekar és a Weöres Sándor Színház a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szombathelyi Csoportjával együttműködve március 19-én Szolidaritási Délutánt szervez az ukrajnai háború menekültjeinek s áldozatainak javára.

A rendezvény helyszíne a Weöres Sándor Színház, ahol 16 órától várják a támogatókat. A színház előterében lehetőség adódik a könyvtár feleslegessé vált, többes példányú könyveinek pénzadományra cserélésére. A könyves adománygyűjtő program aznap, nyitvatartási időben (8 órától 17 óráig) a könyvtárban is működni fog.

17 órától a bábszínház Vackor az óvodában című előadását tekinthetik meg a nézők a Stúdiószínpadon. Az előadásról részletes információ itt található: http://meseboltbabszinhaz.hu/repertoar/vackor-az-ovodaban-

18 órától a Márkus Emília teremben a szimfonikus zenekar muzsikusai adnak koncertet.

A nap zárásaként a Színházteremben 19 órától a Weöres Sándor Színház Szerelem című előadását tekintheti meg 100 érdeklődő. Az előadásról részletes információ itt található: https://www.wssz.hu/hu/article/szerelem

Az előadásokon és a koncerten való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. A regisztrációs jegy díjtalan. Az információs pultnál kihelyezett adománygyűjtő ládába mindenki belátása szerint helyezheti el támogatását. Regisztrálni hétköznap 9 és 17 óra között a WSSZ Közönségszolgálati és Jegyirodájában lehet személyesen (Szombathely, Király u. 11.), telefonon (+36 94 318 738) vagy e-mailben (jegy@wssz.hu).

A regisztrációs jegyek a rendezvény kezdete után a helyszínen, az információs pultnál vehetők át.

Fotó: SzombathelyPont

közösség

további frisss

lap tetejére