Szerdán a Falco és a Haladás is pályára lép

Z • 2021. április 06., kedd •
A szombathelyi kosárlabdacsapat a Pécs gárdával találkozik a Magyar Kupa negyeddöntőjében, míg a zöld-fehér focisták Győrben szerepelnek bajnoki mérkőzésen.
Szerdán a Falco és a Haladás is pályára lép

Némi pihenő után ismét pályára szólítja a sorsolás a Falco-Vulcano Energia KC kosarasait. A szombathelyiek szerdán a budapesti Ludovika Arénában a Magyar Kupa nyolcas döntőjében lépnek pályára.

A SÁRGA-FEKETÉK 15.30 ÓRAKOR A PÉCS EGYÜTTESÉVEL TALÁLKOZNAK.

A mérkőzés győztese a négy közé jut, ahol az Alba Fehérvár-Szolnoki Olaj derbi győztese vár rá. A másik ágon Debrecen-Szeged, valamint Paksi Atomerőmű SE-Körmend derbiket rendeznek.

A Falco gárdája bár már többször is bejutott a kupadöntőbe, ám még egyszer sem sikerült elhódítania a díszes serleget. Nem csoda, hogy Perl Zoltánék ezúttal egyértelműen az aranyérem megszerzésének reményében utaznak a fővárosba. Bizakodásra adhat okot, hogy a Sugár úti alakulat a bajnokság alapszakaszában kétszer is legyőzte első ellenfelét, a Pécs együttesét: a Sugár úton 91–72, míg a Mecsekalján 92–67 volt a vége Okorn mester legénységének javára.

 

A Szombathelyi Haladás NB II-es futballcsapata a bajnokság 31. fordulójában Győrben szerepel majd.

A VASIAK SZERDÁN 18.00 ÓRAKOR KEZDENEK A WKW ETO FC GYŐR VENDÉGEKÉNT.

 Külön érdekesség, hogy a vasárnap mindkét együttes 0–0-ás döntetlent játszott. A Rába-partiak a Szentlőrinc otthonában ikszeltek, míg a zöld-fehérek hazai környezetben bizonyultak gólképtelennek a Nyíregyháza ellen. A találkozót a győriek a 11., míg a szombathelyiek a 8. helyről várják. A két gárda ősszel a vasi megyeszékhelyen 1–1-es döntetlent játszott egymással.


Kép: falcokc.com

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére