Szemeteléssel, káosszal indult az ellenzéki előválasztás Szombathelyen

Vajda • 2021. szeptember 19., vasárnap •
Eldobott műanyag zacskó, óriási rendezetlenség, káosz – így jellemezhető az ellenzéki előválasztás kezdete Szombathelyen.
Szemeteléssel, káosszal indult az ellenzéki előválasztás Szombathelyen

A Nyugat.hu írta meg, hogy már az első nap káoszba fulladt az ellenzéki előválasztás, a vártnál állítólag jóval többen mentek ugyanis szavazni. (Ez azért is furcsa, mert a propagandamédiában folyamatosan azt hangoztatták, hogy sok résztvevőre számítanak, úgy tűnik azonban, hogy ők maguk sem hittek a sikerben.) 

Szintén a Nyugat.hu-n közzétett fotókból derült ki, hogy óriási a káosz a belvárosi szavazópontnál, nejlonzacskó a földön, rendezetlen sátor, szemét szemét hátán. Pont olyan, mint amilyenné Szombathely vált az ellenzék regnálása óta. 

Azt is sejtetik, hogy terheléses támadás miatt nem lehet jelenleg szavazni, ami érthetetlen akkor, amikor a helyszíneken elvileg tollal, papíron lehetne leadni a voksokat. Felmerül a kérdés: hogy ha az ellenzék még egy ilyen szavazást sem tud megszervezni, a szavazópontokon térdig gázolnak a szemétben, és az esetleges informatikai védelem is hibát szenved, akkor mit várhatnánk tőlük, ha ők kerülnének kormányra?

Illusztráció: index.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére