Szégyentabló: ők szavaztak saját hazájuk ellen, a magyaroknak járó pénz ellen

• 2022. november 26., szombat •
Az Európai Parlament csütörtöki ülésén a magyarországi dollárbaloldal képviselői ismét bizonyították, hogy nem a magyar választók, hanem megbízóik érdekeit szolgálják. Összegyűjtöttük, kik voltak azok, akik az Európai Parlamentben Gyurcsányné vezetésével arra szavaztak, hogy Magyarország ne kapjon pénzt (ettől persze Magyarország még megkaphatja a pénzt, mert az Európai Tanács dönt).
Szégyentabló: ők szavaztak saját hazájuk ellen, a magyaroknak járó pénz ellen

Ara-Kovács Attila

Ara-Kovács Attila a Gyurcsány-párt politikusa. 2014-ben a Demokratikus Koalíció külügyi kabinetjének vezetője lett. A 2019-es európai parlamenti választáson a Demokratikus Koalíció listájának 4. helyén szerepelt, és mandátumot szerzett az Európai Parlamentben. A Gyurcsány-házaspár egyik leghűségesebb kiszolgálója.

Cseh Katalin

Cseh Katalin, Gyurcsány ifjúsági tagozatának, a Momentumnak a politikusa. Rendszeresen a magyar érdekek ellen szólal fel az Európai Parlamentben. Leginkább arról ismert, hogy miközben korrupcióról beszél, addig ő és a köre érintett egy milliárdos pénzügyi csalásban. A Cseh Katalinhoz köthető cégek nyertek el közel 4,8 milliárd forintnyi uniós pénzt az elmúlt években különféle pályázatokon. Az OLAF, és számos más egyéb hatóság nyomoz az ügyben.

Gyurcsány Ferencné

Gyurcsányné 2019-ben nyert mandátumot az Európai Parlamentbe a Demokratikus Koalíció listájáról. Gyurcsány Ferenc felesége előszeretettel lobbizik a magyar érdekek ellen az Európai Parlamentben. Legutóbb a német kancellárnál és külföldi nagyköveteknél küzdött a magyar források utalása ellen.

Gyöngyösi Márton

Gyöngyösi Márton a Jobbik új elnöke 2019-ben jutott be az EP-képviselőnek a Jobbik listájáról. A szankciópárti dollárbaloldali politikus rendszeresen felszólal hazánk érdekei ellen, jelenleg is még szigorúbb szankciókat követel.

Molnár Csaba

Közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter volt a második Gyurcsány-kormányban, a Bajnai-kormányban pedig Kiss Péter utódjaként a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter, a miniszterelnököt helyettesítő miniszter volt. 2022-től Gyurcsányék "árnyékkormányban" árnyék-kancellária miniszter, vagyis Gyurcsányné legfőbb bizalmasa.

Rónai SándorRónai Sándor a Demokratikus Koalíció alapító tagja és első választókerületi elnöke Dunakeszin. 2014 októberében Pest megye Önkormányzatának képviselőjévé választották. Később, 2018-ban a Demokratikus Koalíció szóvivője lett. A 2019-es európai parlamenti választáson a Demokratikus Koalíció listájáról jutott be az Európai Parlamentbe. 

A listán nincs ott Donáth Anna, de az Origo úgy tudja, a Momentum EP-képviselője is támogatta a felháborító határozatot, egyszerűen azért nem szavazta csak meg, mert nem volt a teremben.

Forrás: origo.hu

közösség

további frisss

lap tetejére