Stílusos és egyedi babaváró ajándékot szeretnél? Segítünk!

szponzorált tartalom (x) • 2021. július 19., hétfő •
Közeleg a barátnőd babaváró bulija, és nincs ötleted, hogy mivel ajándékozd meg? Esetleg te magad vársz gyermeket és nem tudod, minek örülnél igazán? Manapság igazi hagyománya van az ajándékozásnak az új családtag érkezése előtt és után is. Nem egyszerű azonban olyan ajándékot választani, aminek tényleg hasznát veszi a baba és a mama.
Stílusos és egyedi babaváró ajándékot szeretnél? Segítünk!

Azonban megkönnyítik a dolgunkat az előre összeállított babaváró csomagok vagy a meghatározott üzletben levásárolható ajándékkártyák. Ezekkel akkor sem nyúlunk mellé, ha rajtunk az ajándékozás sora, és akkor sem, ha minket és gyermekünket ünnepelnek.

Csak zenélő játékot ne!

Általános tapasztalat, főleg újszülöttek esetében, hogy nem érdemes harsány, színes, műanyag zenélő játékokat ajándékoznunk. Egyrészt ehhez a babák még kicsik, másrészt nem biztos, hogy a szülők örülnek az ilyenfajta ajándéknak. 

Egyeztessünk az édesanyával, lehet, hogy konkrét kívánságlistát állított össze. Erre ma már külön kifejlesztett alkalmazások és keresőoldalak is léteznek. Szánjunk időt és energiát arra, hogy kiválasszuk az ajándékot. S ha mégsem jut eszünkbe semmi, ajándékozzunk univerzálisan felhasználható utalványokat.

Praktikus és sokoldalú meglepetés: az ajándékkártya

Talán elsőre személytelen ajándéknak tűnhet egy baba-mama bolt ajándékkártyája. Azonban ez az a meglepetés, amit biztosan a saját ízlése szerint használ fel a család. A Happy Baby Box ajándékutalványaival a webáruház teljes kínálatából választhat az édesanya. 

Előfordulhat, hogy épp az az összeg hiányzik az áhított bababútorra vagy rezgős babaszékre, amit tőled kap az ünnepelt. A kártya azonban a hétköznapi ápolási eszközök vásárlásakor is jól jöhet. Valóban a leginkább személyre szabható ajándékról van szó; ha tanácstalan vagy, válaszd az utalványt.

Előre összeállított babaváró csomagok

Ugyancsak nagyban megkönnyítik a dolgunkat az előre összeállított babaváró csomagok. Ezek a díszcsomagolásba bújtatott szettek számtalan összeállításban elérhetőek a bababoltokban. Külön vásárolhatunk kislányok és kisfiúk részére, vagy akár uniszex csomagot is választhatunk. 

Vannak kisruhákat, csörgőket tartalmazó babaváró ajándékcsomagok, vannak azonban ápolási kellékekből, pelusokból álló szettek is. Akár mi magunk is kiválaszthatjuk, hogy mit tartalmazzon az ajándék. Így biztosan tükrözi majd egyrészt az ízlésünket, másrészt, hogy mennyire fontos számunkra az ünnepelt. Ha a mi bababulink készül, akkor is nagyon praktikus kívánság lehet egy előre összekészített babadoboz. 

Pelenka és popsitörlő mindig kell!

Ha van kisgyermek a szűkebb vagy tágabb családban, te is tudod, hogy vannak alapvető termékek, amikre mindig szükség van. Hidd el, egyetlen anyuka sem fog megsértődni, ha egy nagy csomag pelenkával, popsitörlővel vagy popsikrémmel leped meg. Hálásan gondol majd rád, amikor csak előhúzza a szekrényből a következő havi pelenkaadagot.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére