Speciális színezőkkel gyerekjáték az élénk hajszín megteremtése!

szponzorált tartalom (x) • 2023. május 22., hétfő •
Régóta kinézted az új színárnyalatot, de valami mégis visszatartott? Netán attól félsz, hogy túl bonyolult procedúra lenne, vagy nem a megfelelő árnyalatot kapnád? Ez esetben tarts velünk, és ismerd meg a hajszínezés speciális termékeit. Az alábbiakban ellátunk néhány hasznos tippel is!
Speciális színezőkkel gyerekjáték az élénk hajszín megteremtése!

A kezdeti lépések 

Mindenképpen vedd figyelembe az aktuális hajszínt, hiszen sok esetben színkonfliktushoz vezet, ha átgondolatlanul állunk neki a festésnek. Ennek elkerülésére olyan környezetben nézd meg a hajad, ahol kellő mértékű természetes fény áll rendelkezésedre, egyedül így állapíthatod meg szakszerűen a jelenlegi színárnyalatot. Ezután vesd össze az árnyalat-útmutatóval, például a Directions Color Chart színskálával. Stílusos, élénk színeket garantálnak a claudiashop.hu Directions színezői. A választott árnyalat annál jobban működik, minél világosabb alaphajszínnel rendelkezel. 

Alapvető szabály tehát, hogy minél szőkébb, világosabb a hajad színe, annál inkább számolhatsz hasonló végeredménnyel, mint amelyet kinéztél. Amennyiben sötét a hajad, az sem jelent problémát, ez esetben is maradhatsz az általad választottnál, viszont alkalmazz mellé White tonert vagy szőkítőport, melyekkel csökkentheted az árnyalatot. 

Fontos tanácsunk, hogy egyszerre mindig csupán egy árnyalattal világosítsd a hajad, amennyiben extrémebb hatásokra vágysz, elképesztőbb eredményeket szeretnél, bízd inkább profira. Ez esetben nem okoz kihívást az sem, ha például gesztenyebarna hajszínbe mélylilát, denim blue-t, esetleg fluorescent orange-ot szeretnél a wow-hatás érdekében. 

Ragyogó árnyalatok a Directions palettában

A fizikai hajszínezők ezen csoportjában 46 ütős árnyalatot érhetsz el. A vibráló, élénk színek között 34-et nyugodtan vegyíthetsz is. A határ a csillagos ég az eredményeket illetően, így akár létrehozhatod a saját színárnyalatodat is! A legjobb eredmény érdekében alkalmazz pH-semleges sampont. 

Néhány alapvető tudnivaló: mindig alkalmazz védőkesztyűt a festés során, az erősebb tónusért a hatóidő megnövelése javasolt. A szőkített alapra felhordott színezőtermék világosít, azonban a sötét alap besötétít, ezt mindenképp vedd figyelembe. 

Az alkalmazáshoz vidd fel a választott színezőt a hajad tövéhez, ezután vékony rétegben fésüld bele a mosott, nedves hajba. Lemoshatod azonnal, de 15 perc múlva is, a várt tónus függvényében. 

Dőlj hátra és bízd szakemberre!

Amennyiben problémásnak érzed, hogy magad végezd el a színezést, nyugodt szívvel bízd szakemberre! Ez esetben is fontos, hogy pontosan meghatározd a hajszínt, és hogy milyen eredményt szeretnél. Minél részletesebben kifejted, annál biztosabb, hogy valóban az általad vágyott színt, frizurát kapod. 

közösség

további frisss

lap tetejére