Sosincs korán elkezdeni: szerezd be a legalkalmasabb kerékpáros gyerekülést

szponzorált tartalom (x) • 2020. augusztus 11., kedd •
A kerékpározás egy olyan sport, amelyet mindig jobb többen végezni. Családdal vagy barátokkal mindig izgalmasabb a tekerés, mivel együtt küzdhettek a célok eléréséért, vagy együtt pihenhettek meg a felfedezni kívánt gyönyörű tájakon.
Sosincs korán elkezdeni: 
szerezd be a legalkalmasabb kerékpáros gyerekülést

Abban az esetben, ha gyermek van a családban, akkor sem kell elfelejtened ezen csoportos tevékenységet, vagy kihagynod a kicsit az izgalmakból, hanem ma már lehetőséged van egy kényelmes, megbízható és biztonságos kerékpáros gyerekülés beszerzésére, amely által biztosíthatod gyermeked számára a komfortos és veszélytelen utazást. 

Mit kell figyelembe venned a gyerekülés kiválasztásakor?

Azonban a gyerekülés kiválasztásakor számos tényezőt figyelembe kell venned ahhoz, hogy a legbölcsebb döntést tudd meghozni. Nem mindegy, hogy milyen idős a gyerek, hogy milyen távra szeretnél menni, hogy milyen jellegű útszakaszon szeretnél közlekedni, melyek a terep uralkodó jellemzői. Összességében három típusú biciklis gyerekülés közül válogathatsz elhelyezés szempontjából. Létezik a csomagtartós, valamint a konzoloson belül két fajta, a hátsó és az első ülés. 

Különböző márkák vannak a piacon, amelyek más és más jellegzetességgel rendelkeznek. A Bobike gyerekülés egy olyan univerzális, kettő az egyben gyerekülés, amelyet csomagtartóra lehet rögzíteni, valamint konzolos gyerekülésként is funkcionálhat. A márka egyedisége, hogy a gyereküléshez színben és stílusban harmonizáló gyermeksisak jár. 

A Polisport gyerekülései

A Polisport több alternatívával is előállt. A Guppy nevet viselő gyerekülésük 5 pontos biztonsági övvel van ellátva, amely teljes biztonságot nyújthat a gyerkőcnek. Egy gyakorlott szabadulóművésznek is kihívást jelenthet a kibújás, mivel az övet egyszerre csak 3 ujj használatával lehet kioldani. A biztonsági öv felső pántját további két módon lehet rögzíteni, azaz akkor is lehet használni, ha a gyerek még nagyon pici, valamint akkor sem kell megválnod az üléstől, ha már nagyobbra nőt. Mindez köszönhető az öv változatosságának, mivel nem fogja zavarni és megsérteni a gyereket kisebb és nagyobb életkorban sem. Az ülés felső része tovább alakítható úgy, hogy bukósisakban is kényelmes legyen az utazás. 

A Polisport következő típusa Joy névre hallgat, amely már 3 pontos biztonsági övvel rendelkezik, mindemellett szellőző nyílásokkal is el van látva a komfortosabb utazás érdekében. A háttámla szintén süllyesztett, így ezzel a típussal sem lesz problémád, ha bukósisakot tennél a gyermekre.

Végül a Bilby típus a pici első kerékpáros gyerekülése lehet, mivel maximálisan 15 kilogrammig ajánlott használni. Olyan idős gyerekeknek való, akik már tudnak egyedül ülni, de még mindig nagyon picik.

Amennyiben szeretnéd beszerezni a kicsid számára legalkalmasabb gyerekülést, akkor látogass el a Bicajozz.hu weboldalára, ahol számos Polisport márkájú termék közül válogathatsz.
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére