Slágerek közt, éjjel-nappal

szponzorált tartalom (x) • 2020. szeptember 21., hétfő •
A hazai kereskedelmi rádiók között böngészve igencsak széles és változatos kínálattal találkozhatsz. Egyes adókon régi idők dallamai csendülnek fel, mások a legfrissebb újdonságokat közvetítik, megint mások pedig a múlt és a jelen legmeghatározóbb dalaiból válogatnak.
Slágerek közt, éjjel-nappal

Közöttük böngészgetve biztosan belebotlasz majd a Sláger FM-be is. Nem ismerős a név? És ha azt mondjuk, hogy Juventus Rádió?

A magyar tengertől a fővárosba

A hajdan volt Juventus Rádió még 1989-ben kezdte meg sugárzását, eleinte csak mint balatoni regionális csatorna. A kezdés nem volt zökkenőmentes, a tulajdonosváltások és belső viták miatt sokszor hónapokra is leállt az adás. 1994-ben a rádiót egy amerikai cég vásárolta meg, a székhelye pedig átköltözött Budapestre, ahonnan immár napi 24 órában szolgáltatták műsorukat. 

Ekkoriban a terjeszkedés is jól haladt, a lefedettség egyre nőtt, és már a fővárostól távolabbi vidékeken is hallgatható volt. Közben azonban további kereskedelmi rádiók jelentek meg az éterben, ezért bizonyos frekvenciákról le kellett mondania. A 2000-es évek elején így is visszaszerezte a balatoni vételi körzetet, viszont a sorozatos tulajdonosváltások következtében a lefedettség ismét csökkenni kezdett. 2011-ben már ismét csak Budapest közelében volt fogható.

A következő mérföldkő 2015-ben érkezett el, amikor ismét új tulajdonosa lett a rádiónak, ekkor azonban teljes arculatváltás is történt. Ekkor hagyták el a Juventust, és vették fel a Sláger FM nevet. 2019-ben ismét új frekvenciát kapott, melynek köszönhetően a vételi körzet is szélesebb lett, immár a főváros 90 km-es sugarában fogható. Azonban azoknak sem kell csüggedni, akik nem ezen a környéken élnek, ugyanis a Sláger FM az Online Rádió weboldalán keresztül bárhonnan hallgatható.

Ahol minden a slágerekről szól

Nevéhez hűen a rádió zenei palettájában elsősorban az elmúlt évtizedek meghatározó dalai csendülnek fel. A csatornát hallgatva újraélhetik fiatalságukat a ‘80-as évek tinédzserei, a ‘90-es évek sulidiszkós vagányai, de a 2000-es évek és napjaink slágereinek kedvelői sem maradnak hoppon. 

A zenei szerkesztők pontosan ismerik a hallgatók igényeit, és napról napra azokat a dalokat hozzák el, amiket oly sokan kedvelnek. Hisz itt minden csak a slágerekről szól!

A Sláger Reggel, Sláger Délelőtt, Sláger Délután és a Sláger Éjszaka minden hétköznap változatos zenei válogatással készül, a Sláger Hétvége pedig a pihenőnapjaidon sem hagy unatkozni! Mindemellett kérheted kedvenc dalodat a kívánságműsorban, elsőként ismerkedhetsz meg a legfrissebb slágerekkel, de nem maradsz le az aktuális hírekről, valamint a kulturális- és sporteseményekről sem.

A Slágerlista című műsorban kizárólag a top dalok csendülnek, fel, a Hazai Slágerben a leghíresebb magyar dalokat hallgathatod, ha pedig igazi bulihangulatra vágysz, akkor partizz együtt a Sláger DJ-kkel, akik garantáltan táncra perdítenek!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére