Skorpió: Szép eredmények, elégedett edző

• 2023. május 30., kedd •
Szép eredményekkel tértek haza a Skorpió Kick-box SE versenyzői a hétvégén Esztergomban rendezett Utánpótlás Kick-box Magyar Bajnokságól, ahol több mint 250 induló mérettette meg magát három szabályrendszerben - közölte lapunkkal Takács Tibor vezetőedző.
Skorpió: Szép eredmények, elégedett edző

Vörös Márton junior -69 kg pontfighting szabályrendszerben 3. helyezett,  Cseszneg Ádám junior -84 kg light-contact 2. helyezett, míg kick-light szabelyrendszerben szintén 2. helyezett lett.

- Márton a döntőbe jutásért egy nagyon szoros meccset vívott hunyadis ellenfelével, de sajnos a vége nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, így meg kellett elégednünk a 3. hellyel. Cseszneg Ádám light contact szabályrendszerben és kick-ligtban is ugyanazzal a szegedi fiúval döntőzött, mindkét meccs nagyon szoros volt. Ádám becsülettel küzdött, sajnos a végén egy picivel jobbnak látták a bírók az ellenfelét, így egy ezüst maradt számunkra - tudtuk meg.

A versenyzők teljesítményével elégedett az edző, mint fogalmazott, egy kis szerencsével és nagyobb koncentrációval még ennél is szebb eredmény születhetett volna.

közösség

további frisss

lap tetejére