Selejtezők nélkül BL-főtáblás a Falco!

• 2020. július 03., péntek •
A csapat kiváló teljesítményének, valamint Bodnár Péter MKOSZ főtitkár sikeres sportdiplomáciai munkájának köszönhetően már biztos, hogy a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelhetnek jövőre a sárga-feketék.
Selejtezők nélkül BL-főtáblás a Falco!

- Hatalmas sikerről tájékoztathatom klubunk szurkolóit és támogatóit, hiszen a FIBA ma nyilvánosságra hozta, hogy 28 csapatnak biztos helye van a következő kiírás csoportkörében, közöttük kiváló csapatunknak is. Korábbi jó szereplésünk eredményeként hatalmas előrelépés ez klubunk számára, mivel az előző szezonban két selejtezőkört is meg kellett vívnunk - jelentette be Gráczer György ügyvezető a klub hivatalos honlapján.

A 32 csapatból álló mezőny 4 szabad helyére további 16 csapat pályázik. Az előzetes tervek szerint a selejtezők szeptember 15-én, a csoportkör pedig október 13-án kezdődne. A 32 csapat négy nyolcfős csoportba kerül, ahonnan - eddig is - az első négy csapat jut tovább.

Az előző kiírásban 6 győzelemmel  és 8 vereséggel zárták a szombathelyiek a csoportkört, ez a D-csoport ötödik helyére volt elég.


fotó: championsleague.basketball

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére