Rúzsa Magdi: Ha sír a három gyerek, melyiket ne vegyem fel?

origo.hu • 2022. június 19., vasárnap •
A háromgyerekes Rúzsa Magdi a Petőfi TV Magas és Mély műsorában őszintén mesélt arról, hogy milyen nehézségekkel találkozik nap nap után három csecsemővel az oldalán, de arról is, hogy mit tanult eddig az anyaságból.
Rúzsa Magdi: Ha sír a három gyerek, melyiket ne vegyem fel?

A precizitásáról és maximalizmusáról is híres Magdi, immáron három gyermek édesanyjaként mesélte el, milyen most az életük.

Olyan érzésem van, hogy odafent egy kicsit nevetgélnek rajtam, hogy na most mi lesz, ha ez a csaj nem tud mindent többé megtervezni.

Ugyanis nálam a végtelenségig minden precízen ki volt eddig centizve. Igen ám, de az elmúlt négy hónapban a folyamatos változást kellett megszoknom. Én az a típusú ember vagyok, aki az állandóságot szereti a legjobban" - kezdte az énekesnő, és elmondta, hogy a babák, Lujzi, Keve és Zalán születésével ha nem is minden, de élete sok szegmense felett elvesztette a kontrollt.

Minden nehézség ellenére nagyon élvezi az anyaságot, de az otthon töltött négy hónap alatt több dolog is végleg átalakult benne. "Most újra meg kell tanulnom önálló személyként létezni, azt, hogy nélkülük is létezem. Amióta megszületettek ugyanis állandóan együtt vagyunk, teljesen összenőttünk. Ez egy nagyon bensőséges dolog. Annyival több lett velük az életem!" - mondta.

Gyakran kap tanácsokat rokonoktól, azonban a különböző helyzetekben, hármas ikrekkel, senki nem tud igazán segíteni neki.

Nagyon egyszerű példa: ha három gyerek sír egyszerre, melyiket nem veszem fel? Ha az egyiket, és valahogyan a másikat is belejátszom a karomba, oké. Akkor még mindig ott van egy... Na ezzel a részével érzelmileg megküzdeni nekem nagyon-nagyon nehéz!

– idézte a Bors.

Nyitókép: blikk.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére