Ruhára festett elképzelések - textilfestékkel

szponzorált tartalom (x) • 2021. október 19., kedd •
Te is jártál már úgy, hogy találtál egy majdnem jó felsőt, de még jobb lett volna, ha teljesen más színben is kapható? Esetleg bevillant egy elképzelés, ki tudja, honnan, de persze sehol nem találtál még csak hasonló darabot sem. Nos, mi tudunk erre egy szórakoztató és végtelenül egyszerű megoldást. Készen állsz? Akkor tarts velünk.
Ruhára festett elképzelések - textilfestékkel

Ruháid átalakulása - pillanatok alatt

A válasz a Birdo Shopnál kapható textilfesték, amiből többféle típus is kapható. Elsőre valószínűleg azt gondolhatod, hogy ez a procedúra biztosan több macerával jár, mint amennyit elbírsz. De ne rohanjunk ennyire előre. 

A La Pajarita textil sprayk, illetve a textil médium segítségével szinte pillanatok alatt alakíthatod át bármelyik megunt, esetleg egy általad kevésbé kedvelt színben pompázó ruhadarabodat. Mielőtt pedig felmerülnének benned az ellenérvek, mi még előtte meg is cáfoljuk őket. 

Egyszerűbb, mint a ruhavásárlás

Ha a textil sprayt választod, akkor alkalmazhatod mindenféle textílián, akár díszpárnát vagy függönyt is festhetsz vele. Száradás után pedig az anyag nem keményedik meg, ugyanolyan rugalmas marad, mint a festés előtt volt. A változás “csupán” a ragyogó, új színe lesz majd (akár ezüst vagy arany is), ami mellett egészen biztosan senki nem megy majd el szó nélkül.

A textil spray használat után rendkívül gyorsan szárad, ezért nem kell félned attól sem, hogy elkenődik vagy rendetlenség marad utána a lakásban. Nem beszélve arról, hogy a használata egyszerűbb, mintha a megfelelő árnyalatú ruha után keresgélnél a városban. 

A kiválasztott ruhát először mosd ki, rázd fel a La Pajarita festéket. Majd miután megtetted a próbafújást egy másik felületen, takard le azokat a részeket, amiket nem szeretnél átfesteni. Indulhat is a móka, vagyis a festés. Használj stencilt vagy alkoss szabad kézzel. Ugye, hogy milyen izgalmasan hangzik?

Szerezd be a saját készleted!

A textil médium használata is ugyanennyire egyszerű. Bármilyen vízbázisú festékkel összekeverve azonnal textilfestéket kapunk. Felvitele legfőképpen ecsettel ajánlott, a mintát pedig rajzolhatod akár szabad kézzel vagy stencillel is. És még egy ok, hogy ne félj magad festeni a ruháidat: mind a textilfesték sprayvel, mind a textil médiummal festett ruhák (száradás után) bátran moshatóak akár még 40 fokon is, ugyanis megtartják színüket, valóban tartós felület jön létre. 

Ha eddig még gondolkoztál, ne tedd! A La Pajarita termékek olyan magas minőségű, egyenesen Spanyolországból származó, környezetbarát festékek, melyekkel öröm lesz az alkotás minden pillanata. Nemcsak új életet adhatsz egy régi, megunt darabnak, de akár saját kezűleg készített ajándékokkal is örömet szerezhetsz a környezetedben élőknek. Újítsd fel otthonod, dekoráld ki a bútoraidat vagy a ruháidat, közben pedig add át magad a kézműveskedés szórakoztató és egyben szívet melengető élményének. 
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére