Rubint Réka: Annak van ideje kommentelgetni, akinek nincs élete

• 2022. október 31., hétfő •
„Én soha nem foglalkoztam azzal, aki lasszóval próbál elkapni és visszahúzni” – fogalmazott a fitneszedző.
Rubint Réka: Annak van ideje kommentelgetni, akinek nincs élete

Interjút közölt az Index Rubint Rékával, melynek során a portál annak kapcsán is kérdezte az alakformálás terén elért sikerei kapcsán is híressé vált fitneszedzőt, hogy őt és családját a közösségimédia-jelenlétük megerősödésével párhuzamosan időről időre betámadják a kommentelők - írja a Mandiner.

Kérdésre válaszolva Rubint Réka elmondta:

Annak az embernek, akinek nincs élete, annak van ideje kommentelgetéssel foglalkozni. Nekem hál' Istennek olyan gyönyörű életem van, ami nem engedi meg azt, hogy állandóan azt nézzem és olvassam, ki mit ír és mit gondol rólam.”

Mint fogalmazott: „Én pontosan tudom, milyen ember vagyok, és akik engem ismernek, ők is tudják. Aki ismeretlenül vagdalkozik, azzal azért nem tudok mit kezdeni, mert csak az időmből és az energiámból venne el, amit arra fordíthatok, hogy a kisfiammal kimenjek az erdőbe sétálni, vagy megtartsak egy tábort.”

Mindig mindenkit erre buzdítok”

– tette hozzá az edző. Mint mondta: „Hogyha látunk egy kutyaürüléket az utcán – ha látjuk, hogy ott van, belelépsz? Nem, nem lépsz bele. Azért nem lépsz bele, mert ha belelépsz, koszos lesz a cipőd, büdös lesz a lábad, elvesz az idődből, energiádból, mire azt lepucolod. Idő és energia. Ki kell kerülni és menni tovább.” 


Forrás: mandiner.hu
Nyitókép: Bors

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére