Remonte - a nők divatja, a nők márkája

szponzorált tartalom (x) • 2020. március 19., csütörtök •
Egy cipő több, mint puszta lábbeli a nők életében. Kiegészítik az öltözéket, feldobnak egy-egy szettet, vagy csak kifejezhetjük vele aznapi hangulatunkat. A cipő tehát a stílus “hírnöke”, így kiválasztásakor is körültekintően kell eljárni. A Remonte márka termékei mindennemű igényhez igazodnak. Lássuk, miért érdemes Remonte lábbelit vásárolni!
Remonte - a nők divatja, a nők márkája

A Remonte története

A vállalat több mint 100 éves múlttal rendelkezik. Minden Remonte cipő kiválóan kialakított technikai funkciókkal rendelkezik, amelynek köszönhetően rugalmas és könnyű járást biztosít. Színvilágukat tekintve fiatalosak, és bármelyik kertipartihoz felvehetjük, viszont formaviláguk inkább az érett nők stílusához passzol.

A márka a nők életében képviseli a kényelmet, a minőséget és a változatosságot.

A cipő kiválasztása természetesen nagyban függ a szezontól, illetve saját stílusunktól is. Lássunk néhány cipőt a különböző szezonoknak megfelelően!

A hidegebb napokra

A hideg idő sajnos kicsit megköti a kezünket a cipő kiválasztásakor, de azon nem kell aggódnunk, hogy kevésbé egyedi darabot találnánk ilyen időszakban, mint mondjuk nyáron. 

Vásárolhatsz sportosabb fazonú bokacipőt, fűzős felsőrésszel. A darab specialitása, hogy Remonte-tex technológiával készült, ami vízhatlanná és könnyen szellőzővé teszi a cipőt. Textil bélése pedig melegen tartja lábadat.

Szerencsére, akadnak kevésbé sportos termékek is. Egy elegáns Remonte bokacsizma cipzáras fazonával, textil bélésével, illetve külső oldalán lévő elasztikus betétjével különleges terméknek minősül a lábbelik körében. Textil bélése megóvja lábadat a hűvösebb napokon, magassarkú fazonja pedig hangsúlyozza nőies megjelenésedet. 

Az átmeneti időszakra

Amikor végre megenyhül az időjárás, elővehetjük a félcipőinket! De valljuk be, nem bírnánk ki, ha nem ruháznánk be egy-két új darabra is.

Szerencsére, a Remonte kínálata e területen is széles. Többféle típus közül válogathatsz. Vannak egyszerű fűzős, mintás fűzős, lapos és magasított termékek egyaránt. Megannyi cipő Soft Foam talpbetéttel van ellátva. Kényelmesek, praktikus kialakításuak. Különböző anyagból készülnek.

Nos, beköszöntött a tavasz, úgyhogy nem árt átmeneti cipő után nézned. A LifeStyleShop webáruház Remonte cipői között felkutathatod a hozzád illő modellt.

Tavasszal és nyáron

A tavasz kedvelt lábbeli kategóriája a könnyed félcipő, amelyek leginkább egy tornacipőhöz hasonlítanak. Ezek közül számos félcipő fűzővel, memóriahabos, kivehető talpbetéttel rendelkezik, és Remonte Soft technológiával készül. A színes, mintás vagy az egyszerű halvány árnyalatok ugyanolyan tökéletesek lehetnek.

A nyár divatjának legfontosabb kiegészítői a szandálok, magassarkú cipők és a papucsok. Ezek kapcsán a legjellegzetesebb kritérium a kényelmes kialakítás és a nőies fazon. Gyakori a pántos, csatos kivitel, amelyek feldobják a lábbelit.
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére