Rekordokat ostromló érdeklődés a szombathelyi Majka-Azahriah koncertre

• 2023. június 05., hétfő •
A rajongókat persze kevéssé lepi meg, de a szervezők örömmel számoltak be a Frisss.hu-nak arról, hogy a Hello Savaria! produkcióra rekordokat ostromló érdeklődés mutatkozik. Azt ígérik: megerősített biztonsági intézkedések mellett zajlik majd a koncert.
Rekordokat ostromló érdeklődés a szombathelyi Majka-Azahriah koncertre

Majka és Azahriah egy napon, június 16-án, pénteken este lép fel a szombathelyi Haladás Sportkomplexum gyepén felépülő színpadon - az érdeklődés óriási, tudtuk meg Bíró Gábor szervezőtől. A már eladott jegyek tulajdonosaival kétszer lehetne megtölteni az Aréna Savariát, de nemcsak Szombathelyen, hanem a régióban is jelentősnek számít az érdeklődés: a győri arénában is telt ház lenne ekkora közönség mellett.

És még hol van a koncert!

A következő másfél hétben még nagy rohamra készülnek a szervezők, akik azt kérik, aki teheti, vásároljon elővételben belépőjegyet. Az már most látszik, hogy nem csupán a környékbeli rajongók készülnek nagyon, mert az ország minden tájáról veszik a jegyeket.

Zajlanak a technikai előkészületek is, a gyep borítása a Puskás Arénából érkezik, a két helyszín között folyamatos az egyeztetés. A közönséget pedig igyekeznek megnyugtatni: a biztonsági őrök előírt létszámát megduplázzák, így garantálják a szórakozó tömeg épségét.

közösség

további frisss

lap tetejére