Régi jeggyel új programra - az AGORA ezt kéri

• 2020. június 05., péntek •
Az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ a következő közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz. Ebben arra buzdítják a nézőket, hogy a korábban vásárolt jegyeket későbbi időpontra váltsák be.

A Kormány által kiadott jogrendnek megfelelően 2020. március 12-óta zárva tartanak az AGORA intézményei, a bel- és kültéri rendezvényeink is elmaradtak. Partnereinkkel együtt az a célunk, hogy a veszélyhelyzet visszavonása után az AGORA a
működését zavartalanul folytathassa, a tervezett előadásokat egy későbbi időpontban megrendezhessük. Nézőinket a megvásárolt jegyek későbbi időpontra való beváltására buzdítjuk. A rendezvények új időpontját már megtalálják a www.agorasavaria.hu honlapon, illetve az Agora Savaria facebook oldalán.
Mivel a jegybevételek képezik működésünk egyik nagy bevételi forrását, így különösen fontos számunkra és a fellépő előadók számára is, hogy Önök a megvásárolt jegyeket az új időpontban használják fel. Természetesen azon vásárlók álláspontját is elfogadjuk, akik a jegyvisszaváltás mellett döntenek. Helyszíni jegyértékesítés esetében az AGORA - Jegyiroda nyitásával erre lehetőségük nyílik. Kérjük, az aktuális információkért kövessék nyomon honlapunkat és a közösségi médiát. Köszönjük megértésüket!

Amint a körülmények lehetővé teszik ismét szélesre tárjuk az AGORA kapuit, az elmaradt előadásokat pótoljuk, és nagy örömmel várjuk a KÖZÖNSÉGGEL való találkozást.

Üdvözlettel: AGORA Szombathelyi Kulturális Központ

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére