Puskás Tivadar is aláírta a kormánypártok petícióját

• 2021. szeptember 10., péntek •
Fontosnak tartotta a kormánypártok által indított petíció aláírását dr. Puskás Tivadar is. Úgy véli, ki kell állnunk az értékeink mellett.
Puskás Tivadar is aláírta a kormánypártok petícióját

Mint ismert, a Fidesz szeptember elsejével petíciót indított, amelyben emlékeztetnek a 2010 előtti időszak kudarcaira. Felhívják benne a figyelmet rá, hogy Gyurcsányék megemelték az adókat, a gáz és az áram díját. Felszámolták az otthonteremtési és családtámogatáskat, kórházakat zárattak be, pénzt vontak ki az egészségügyből, eladósították az országot és az önkormányzatokat.

Dr. Puskás Tivadar korábbi szombathelyi polgármester a Frisss.hu-nak elmondta, miért írta alá a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót: - Ki kell állnunk az értékeink mellett, és ehhez hozzátartozik az is, hogy az ezekkel ellentétes törekvéseket nem helyeseljük. Ez a petíció arról szól, hogy az a politikai erő, amely az országot korábban rossz irányba vitte, és most újra meg akarja szerezni a hatalmat, semmiképpen ne jöhessen vissza - fogalmazott megkeresésünkre dr. Puskás Tivadar.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére