Pottyondy Edina beleszállt a kommentelőkbe Suhajda Szilárd halála kapcsán (VIDEÓ)

• 2023. május 31., szerda •
„Ha feljutott volna, és épségben hazaér, akkor az összes bírálója magáénak érezte volna a sikert és körbehordozta volna a hős magyart, akinek ez is sikerült” – mondta legújabb videójában az influenszer.
Pottyondy Edina beleszállt a kommentelőkbe Suhajda Szilárd halála kapcsán (VIDEÓ)

„Ebben a vitában senkinek nincs igaza” – mondta Pottyondy Edina influenszer a YouTube-on megjelent videójában arról, hogy a közösségi médiában valódi kommentháború alakult ki Suhajda Szilrád hegymászó halálával kapcsolatban -  írja a Mandiner.

Úgy fogalmazott, hogy: „mindenki elkezdett a hegymászáshoz érteni egy olyan országban, ahol egy 1000 méteres domb a legmagasabb pont, és ahol a 235 méteres városi púpot Gellért-hegynek hívjuk”. Szerinte

„maga Szilád sem gondolta úgy, hogy ő nagyszerűbb lenne mint az átlag. Egyszerűen csak jó akart lenni abban, amit csinál.

A legjobb hegymászó akart lenni”.

Azt is elmondta, hogy „egy biztos, ha feljutott volna és épségben hazaér, akkor a most őt bírálók is magukénak érezték volna a sikerét, és hősként hordozták volna körbe”. 

„Bennem azt hiszem sosem volt annyi merészség, hogy egy általam tökéletesen ismeretlen világról és magánemberi sorsról ilyen határozott véleményem legyen” – mondta.

Nyitókép: képernyőkép
Forrás: mandiner.hu

közösség

további frisss

lap tetejére