Pokémon erőszakolt meg egy orosz nőt

frisss.hu, blikk.hu, dailymail.co.uk, fotó: Cristian Arrieta Correa • 2016. augusztus 14., vasárnap •
Legalábbis ő ezt állítja – Pokémon Go őrület 2.0.
Pokémon erőszakolt meg egy orosz nőt

A Daily Mail tudósítása szerint egy orosz nő bejelentést tett a rendőrségen, miután egy óriási Pokémon megerőszakolta az éjszaka folyamán, ráadásul a saját hálószobájában. A moszkvai nő mielőtt elaludt, a telefonjára telepített Pokémon Go alkalmazással játszott, majd elaludt. Elmondása szerint pár óra múlva arra ébredt, hogy a korábban hajkurászott szörnyecske ráült és közben óriási erővel erőszakosan közösül vele. Amikor aztán kiugrott az ágyából, a lény eltűnt.

Azonnal felkeltette a férjét, de ő sem hitt a nőnek, sőt, azt tanácsolta, hogy forduljon orvoshoz. Ezek után a megerőszakolt nő értesítette a rendőrséget is, akik férjéhez hasonlóan nem adtak túl sok hitelt szavainak. A nő ennek ellenére meg van győződve róla, hogy az éjszaka folyamán Charmander áldozata lett.

Bár a történet akár viccesnek is tűnhet, a játék nyomán világszerte megszaporodott elmebetegségeket érdemes komolyan venni. Egy Elihudi Urassa nevű Twitter felhasználó Pikachu-vá festette át kutyáját, ami miatt a brit állatvédő szervezetek tiltakoztak is. Egy másik esetben több, mint háromezer japán Pokémon vadász ment ki éjszaka a nagoyai Tsuruma Parkba, mert egyesek Mewtwo-t vélték felfedezni a környéken.

Szintén videó felvétel bizonyítja, amikor Pikachunak öltözött emberek óriási Pokémon labdákat hajigálnak a telefonjukat bámuló Pokémon vadászok felé.

 

közösség

további frisss

lap tetejére