Péterfy Bori & Love Band az MMIK-ban: Egy koncert, ahol szerelmek szövődnek, egy énekhang, ami megváltoztat

há • 2022. október 03., hétfő •
Hajolj bele a hajamba, Vámpír, Ópium... védjegyek ezek a dalok. Kevés olyan energikus és karizmatikus női előadója van a hazai könnyűzenei életnek, mint Péterfy Bori, s köztük olyan, aki ennyire régóta áll színpadon, rajta kívül talán egy se! Október 8-án, szombaton este 9-től az MMIK-ban adnak koncertet a jubiláló banda tagjai.
Péterfy Bori & Love Band az MMIK-ban: Egy koncert, ahol szerelmek szövődnek, egy énekhang, ami megváltoztat

15 éves a formáció, és most minden ennek fényében történik a Péterfy Bori & Love Band háza táján. - Ősz van, megkezdődött a klubszezon, aminek a csúcspontja a budapesti Akváriumban lesz. Szerencsére mindenhol azt érezzük, hogy egyre több fiatal arc tűnik fel a koncerteken, és mivel sokszor voltunk már Szombathelyen, és mindig nagyon jól éreztük magunkat, jó hangulat volt, szép emlékeink vannak, remélem, hogy ez most is így lesz - mondta a Frisss.hu-nak az énekesnő, aki szerint az emberek ugyan jönnek-mennek a városokban, kicsit mindig változik a közönség, így meglepetés, mi vár rájuk.

A koncertprogram ennek megfelelően úgy áll össze, hogy az felöleli a zenekar teljes életművét, az elmúlt 15 év termését. - Akik az új számainkat szeretik, természetesen megkapják, amire várnak, de akik a régi slágereinkért rajonganak, ők sem fognak csalódni - tudtuk meg Boritól, aki a zenén kívül várhatóan a hegyeket megmozgató energiáit is hozza majd. - A koncertjeinken nagyon sok szerelem szokott szövődni, mert sikerül annyira felszabadítani a közönséget, hogy mindenki könnyedén kilép a komfortzónájából, a hétköznapi énjéből. A zenénktől egy kicsit mindenki megváltozik, szabadabban, energiával telve mennek haza az emberek - tette hozzá Péterfy Bori, akit tehát szombaton este az MMIK-ban hallhat a vasi közönség.

Képek: Instagram

közösség

további frisss

lap tetejére