Öt alkalom, amikor Ungár lebukott, hogy hazudik

Vajda • 2021. július 16., péntek •
Ungár Pétert már csak budai szélhámosnak hívják a szombathelyiek. Sorra derülnek ki hazugságai és ferdítései. Most összegyűjtöttünk öt olyan esetet, amely bizonyítja, hogy Ungár egy beteges hazudozó.
Öt alkalom, amikor Ungár lebukott, hogy hazudik

1. Homoszexualitás

Ungár legutóbbi szórólapjában azt állítja: a Fidesz terjeszti róla, hogy homoszexuális. Ez hazugság. A valóság az, hogy nemi identitása abszolút nem volt téma egészen addig, amíg ki nem állt a nyilvánosság elé, és be nem jelentette, hogy homoszexuális.

2. Szombathelyi támogatások

Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője bejelentette, hogy 1,2 milliárd forint fejlesztési forrás érkezik a városba. Az Ungár Péter tulajdonában álló ugytudjuk.hu megírta, hogy nem jelent meg a Magyar Közlönyben a kormányhatározat. Pedig megjelent, csak el kellett volna olvasni.

3. Hamisítás

Ungár Péter néhány hónappal ezelőtt egy olyan közvélemény-kutatást publikált, amelyről kiderült, hogy hamis adatok szerepelnek benne. Az eredmények azt próbálták sugallni, hogy Ungár a legnépszerűbb jelölt, és van esélye legyőzni Hende Csabát. Csakhogy a számok olyannyira nem stimmeltek, hogy Szombathely lakosságára végül 110 százalék jött ki. Igazi észak-koreai módszer.

4. A sajátjait is átveri

Ungár az LMP politikusa, aki a saját oldalán állókat is könnyű szívvel átveri. 2018-ban látott napvilágot az a felvétel, amelyben Ungár Péter elismeri, hogy aláírási jog nélkül szerződött le Ron Werber kampánytanácsadóval azért, hogy végül az elvégzett munka ellenértékét ne kelljen kifizetni. Ungár minderre nagyon büszke, pedig ez a tisztességtelenség netovábbja. 

5. Hazudik a politikai ellenfeleiről

Utolsónak hagytuk azt a kimeríthetetlen témát, amely arról szól, hogy Ungár Péter hogyan hazudik naponta politikai ellenfeleiről, leginkább Hende Csabáról. Minden napra jut egy mese Hendével kapcsolatban. Hol azt próbálja meg Ungár bemesélni, hogy Szombathely országgyűlési képviselője egy fillér fejlesztési forrást sem hozott a városba, hol azzal ámítja a követőit, hogy Hende felesége Panamába utazott közpénzen. Az állításoknak semmi valóságalapja nincs, Szombathely fejlődik, érkeztek, érkeznek, és ezután is érkeznek majd fejlesztési források, Hende felesége pedig nem utazott Panamába sem közpénzen

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére