Összeomlott az előválasztási rendszer - az ellenzék kormányzóképességének biztos jele

Petya • 2021. szeptember 18., szombat •
Elkezdődött a beharangozott előválasztás és másfél-két óra sorban állás után egyszer csak közölték a polgárokkal: lehalt a rendszer; tessék hazafáradni. Majd közölték, hogy hétfőig nem lesz semmi. Kabaré. Nem elég ezeknek egy pofon saját maguktól, kell még egy öntököndöfés is.
Összeomlott az előválasztási rendszer - az ellenzék kormányzóképességének biztos jele

“Közel két órával az online szavazás tervezett újraindítása, illetve annak elmaradása után, szombat délután háromnegyed kettő körül újabb közleményt küldött ki az Országos Előválasztási Bizottság, miszerint csak hétfő reggel folytatódik az előválasztás.” - eddig a nyers hír.

Majd elkezdenek mutogatni: “elmúlt három órában minden részletre kiterjedő technikai elemzést végeztünk az előválasztás informatikai rendszerét lelassító délelőtti jelenséggel kapcsolatban. Mostanra teljesen világossá vált, hogy ma reggel 6 óra és délelőtt 10 között a változást akaró választók tömegei mellett más valakik is érdeklődtek az előválasztás iránt: jelenleg ismeretlen eredetű tömeges terhelés érte az előválasztás háttérrendszerét”.

Feltesszük a kérdést; a kézzel, papírral szavazók vajon milyen informatikai hatást bírtak gyakorolni - azokra milyen túlterhelés vonatkozik (persze azon túl, hogy állniuk kellett a sorban, mert még ezt se tudták megszervezni)…

Na hagyjuk is abba ezt a kabarét; ha valakinek eddig kétségei lettek volna; összefoglalom:

Ennyi megy nekik; amíg beszélni, sarat fröcskölni kell, az sikerül, ha valamit meg is kell csinálni, akkor az eredmény csúfos pofára esés.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére