Összefogás az életekért!

• 2021. március 01., hétfő •
A szombathelyi életek megmentése, és a teljes lakosság átoltottságának minél gyorsabb elérése érdekében felhívással fordul a közéleti szereplőkhöz a Fidesz Szombathelyi Szervezete, és közös nyilatkozat aláírására kérik őket.
Összefogás az életekért!

Tisztelt Polgármester Úr, Tisztelt Közgyűlés, Tisztelt Ungár Péter és Bana Tibor!

Bizonyára az Önök figyelmét sem kerülte el a magyarországi járványadatok drasztikus romlása, az úgynevezett harmadik hullám megérkezése hazánkba. A járvány terjedésének egyetlen valódi ellenszere van, az, hogy minél több magyar ember jusson vakcinához, minél több állampolgár legyen beoltva a betegség ellen. Az oltások típusai számos eljárás alapján kerültek kidolgozásra, ugyanakkor az összes vakcina a szakhatóságok, orvosi szakmai szervezetek, az NNK – vagyis a tiszti főorvosi hivatal – illetve az OGYÉI által bevizsgáltak, alkalmasak a járvány elhárítására és hatékonyak.

Mivel egyes ellenzéki pártpolitikusok a magyar emberek elemi érdekét a jelek szerint figyelembe nem véve, megalapozatlan kritikát fogalmaztak meg bizonyos bevizsgált, biztonságos, hatékony vakcinák ellen, kénytelenek vagyunk egy nyilatkozatban kiállni a biztonságos vakcinák mellett, melyhez arra kérjük Önöket, hogy csatlakozzanak! 


Szombathely a segítés városa. Minden szombathelyi felelős minden szombathelyiért! Minden szombathelyi élet megmentéséért összefogtunk és közös akarattal az alábbi nyilatkozatot tesszük:

 

Összefogás az életekért!

Mi, szombathelyi közéleti szereplők, pártpolitikai hovatartozásunktól függetlenül, a járvány terjedésének megakadályozása érdekében minden körülmények között támogatjuk a magyar szakhatóságok által bevizsgált vakcinák használatát azért, hogy a lakosság minél nagyobb átoltottsága a lehető leggyorsabban megvalósulhasson. 

Pártpolitikai oldaltól függetlenül támogatjuk a szakhatóságok munkáját, s mindent megteszünk, hogy az oltások lebonyolítása gördülékeny és akadálymentes legyen. 

Mivel minden Magyarországon használatos oltóanyagot bevizsgáltak a megfelelő szakhatóságok, orvosi szakmai szervezetek, ezért elkötelezetten támogatjuk a kínai, az orosz, továbbá a nyugati gyártók termékeinek használatát is. 

Kötelezzük továbbá magunkat, hogy felhívjuk az állampolgárok és az itt élő emberek figyelmét az oltások előnyeire, egyben tartózkodunk attól, hogy zavart keltsünk olyan megalapozatlan nyilatkozatokkal, amelyek egyes vakcinák – így különösen a kínai – valótlan, szakmai érvekkel alá nem támasztott hátrányait hangoztatja.


Tisztelt Megszólítottak!

Kérjük, hogy amennyiben egyetértenek, az okiratot 48 órán belül az aláírásukkal ellátni szíveskedjenek! 
Az Összefogás az életekért! című nyilatkozatunkat szeretnénk szélesebb körben ismertté tenni, ezért azt a nyilvánosság számára a sajtón keresztül hozzáférhetővé tesszük.  

2021. 03. 01.
Fidesz Szombathelyi Szervezete

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére