Országos bajnoki címet gyűjtöttek be a lorigós táncosok

• 2022. november 28., hétfő •
Szép sikerrel, országos bajnoki címekkel zárták a kiemelt időszakot a szombathelyi LORIGO TSE táncosai, Lepsényi Gábor és Faludi Olívia két táncnemben is remekelt.
Országos bajnoki címet gyűjtöttek be a lorigós táncosok

- A hétvégén rendezték meg Békéscsabán a legmagasabb, B-A-S osztályos versenytáncosok országos bajnokságát Junior I-Senior korosztályig. Junior I. korosztályban B osztályban Lepsényi Gábor és Faludi Olívia mindkét táncnemben, standard és latin táncokban is országos bajnok lett. Ezzel a versennyel a kiemelt országos bajnokságok befejeződtek 2022-ben - tájékoztatott Faludiné Lovas Henriette, a LORIGO TSE igazgatója.

Decemberben még két nemzetközi verseny vár az egyesület versenyzőire: egy az olaszországi Riminiben, valamint egy másik karácsony előtt Zágrábban. Jövő hétvégén Budapesten versenyeznek az utánpótláscsapat tagjai. - A december tehát még sűrű lesz, azonban a LORIGO TSE sportolói a nehéz edzéskörülmények ellenére is keményen küzdenek, és menetelnek előre. Reményeink szerint karácsonyra visszaköltözhetünk tánctermünkbe - tette hozzá az igazgató.

Nyitókép: a kétszeres országos bajnok Junior I. B osztályban.

közösség

további frisss

lap tetejére