Orbán Adrienn: "Az utolsó percig küzdök, sosincs számomra lehetetlen"

• 2020. június 19., péntek •
A háromszoros BL-győztes, hétszeres magyar bajnok és hétszeres kupagyőztes jobbszélső ünnepélyes keretek között kanyarította alá szerződését csütörtökön a Városházán.
Orbán Adrienn: Az utolsó percig küzdök, sosincs számomra lehetetlen

Az eseményen Pődör Zoltán klubelnök elmondta, hogy már a tavalyi szezonban is világosak voltak az SZKKA céljai, elsősorban rutinos játékosokat próbáltak Szombathelyre csábítani a fiatalok mellé. Orbán Adrienn személyében is egy fantasztikus sportteljesítménnyel rendelkező kézilabdázót szerződtetnek, aki példaképül szolgálhat a fiatalok előtt.  

- Nekünk nagyon fontos az utánpótlás nevelés és ezen belül az, hogy lássanak a szombathelyi gyerekek jövőképet, illetve példaképeket. Meg vagyok róla győződve, hogy Adri egy kulcsszereplője lesz jövő évi csapatunknak, közösségünknek és azt is elárulom, abban is megegyeztünk, hogy besegít az utánpótlás nevelésben is - fogalmazott Pődör Zoltán klubelnök, aki azt is hozzátette mindehhez, hogy már zajlanak a tárgyalások, amelyek eredményeként nagy valószínűséggel az Arénában edzhet és játszhatja mérkőzéseit a csapat a következő idényben.    

Orbán Adrienn első benyomásai alapján úgy látja kiváló helyre került, egy jó szezonban bízik az SZKKA új jobbszélsője, aki - elmondása szerint - mindent elkövet annak érdekében, hogy rutinjával, tapasztalatával hozzásegítse csapatát a minél jobb szerepléshez. - Nagyon várom már a szezont, hogy elkezdjük a közös munkát és remélem, hogy ez egy hosszútávú dolog lesz - nyilatkozta a sajtótájékoztatón Orbán Adrienn.

A jobbszélső lapunk érdeklődésére elmondta, bár volt több megkeresése más kluboktól, de a szombathelyi klubmodell és az SZKKA egész éves teljesítménye, a szurkolók által teremtett atmoszféra meggyőzte arról, hogy érdemes ide igazolnia.  
- A bentmaradással tavaly sem volt gond, szerintem idén sem lesz, sőt az

SZKKA akár a meglepetéscsapata is lehet a következő élvonalbeli bajnokságnak. Szeretnénk komoly, kemény meccseket játszani főleg a nagy riválisokkal szemben.

Nem lehet kiszámítani a jövő évi szezont, hiszen nagy változások tapasztalhatóak több klubnál is, úgyhogy bízom benne, hogy egy erős, stabil csapat leszünk, akihez mindig rossz szájízzel érkeznek az ellenfelek. Rutinom és küzdőszellemem mindenképpen a gárda hasznára válhat. Csapatembernek tartom magam, nem vagyok egy feladós típus, az utolsó percig küzdök, sosincs számomra lehetetlen. Mindig azt mondom, hogy merjünk álmodni, aminek beteljesítéséhez én mindent megpróbálok kihozni magamból. Talán nem csak szélsőként, hanem belső poszton is tudok majd segíteni, de nyilván leginkább a jobbszélső poszt az erősségem - fogalmazott a Frisss.hu-nak Orbán Adrienn.

A kézilabdázó nagyon várja a közös munkát Marosán György vezetőedzővel, igaz a trénerrel ide érkezése után még nem sikerült személyesen találkoznia. - Egy nagyon küzdős edzőnek tartom, aki kellőképpen temperamentumos, legalábbis eddigi tapasztalataim erre engednek következtetni. Nincs kétségem afelől, hogy a maximumot próbálja meg kihozni jövőre is a csapatból és belőlem is - összegezte várakozásait az SZKKA legújabb szerzeménye. 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére