Olvasóink kedvence, Bejgli megkapta nyereményét a támogatótól

há • 2022. augusztus 09., kedd •
Átvehette nyereményét játékunk nyertese, pontosabban a gazdája! Bejgli, a kis beagle fél évre elegendő kutyaeledelt kapott a lájkvadászatot támogató PURINA gyártól, a büki telephellyel is rendelkező Nestlé Hungária Kft.-től.
Olvasóink kedvence, Bejgli megkapta nyereményét a támogatótól

Még csak 5 hónapos, de már kutyaóvodába jár, és gazdája tudatosan neveli Bejglit a megfelelő viselkedésre. A fiatal beagle nemrég 457 lájkkal első helyezést ért el a Rádió 1 Szombathely és a Frisss.hu közös játékán, amellyel megnyerte támogatónk felajánlását.

A PURINA gyár munkatársai Bükön, a Nestlé Hungária Kft. telephelyén adták át Bejgli gazdájának, Szilágyi Attilának azt a nagy halom Dog Chow száraz kutyaeledelt, amely fél évre elég lesz a kutyusnak. Kiss Tímea, a támogató cég munkatársa a Frisss.hu-nak elmondta, hogy kifejezetten Bejgli fajtájának megfelelő eledelből állt az ajándékcsomag, amely teljes értékűnek számít. - Fontosnak tartjuk, hogy részt vegyünk az ilyen játékokban, hiszen a médiumok felhívása a felelős állattartást is népszerűsítette, mely számunkra kulcsfontosságú. Olyan gazdik küldték be a fotókat, akik szeretik, megfelelően gondozzák, törődnek házi kedvenceikkel, amelyek szinte már családtagnak számítanak - fogalmazott Kiss Tímea. Hozzátette: cégük szívesen segített e gondolat és üzenet közvetítésében. Úgy véli, lényeges, hogy már a kisgyermekek is megkapják azokat az információkat és jó példákat, amelyekkel maguk is felelős állattartókká válhatnak felnőttkorukra.

A kutyaeledel-csomagot a gyár kiegészítette a kifejezetten kutyák számára fejlesztett, a fogak és az íny egészségének megőrzését segítő jutalomfalattal is - tudtuk meg, így minden adott, hogy Bejgli a következő hónapokban jóllakottan és egészségesen nevelkedjen. Gratulálunk!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére