Oladi kutya agility park: A kerítés lenne a megoldás

• 2022. május 27., péntek •
Nem az oladi kutya agility park megszüntetésére, csak a körbekerítésére tett javaslatot a közgyűlésen dr. Kecskés László, akinek másnap a közösségi médiában forgatták ki a szavait. Egy bejegyzés úgy próbálta feltüntetni a képviselőt, mintha a kutyákkal vagy a létesítménnyel lenne problémája.
Oladi kutya agility park: A kerítés lenne a megoldás

- Nem a kutyafuttató ellen emeltem fel a szavam, hanem a helyét kifogásolom. A kerékpárúttól semmilyen fizikai akadály nem választja el a létesítményt, és bizony vannak, akik félnek. Feltehetően a kutyák nem lesznek mindig pórázon, így jogos lehet az aggodalom, hiszen az állatok viselkedése kiszámíthatatlan. Hozzáteszem, a félelem valós érzés, akár van alapja, akár nincs, ezért illik komolyan venni - mondta a Frisss.hu-nak dr. Kecskés László képviselő. Hozzátette:

aljas lejáratásnak tartja azt a posztot, amelyben úgy festették le az ügyet, mintha a fideszes képviselő ellenezné a kutyafuttatót.

- Hamis hírekkel próbálnak hamis népszerűségre szert tenni a városházán, csak erre tudok gondolni - jegyezte meg.

- Nemcsak a kutyások, hanem a kerékpárosok, és mindenki más érdekeit is szem előtt kell tartani,

és hangsúlyozni kell a felelős állattartás fontosságát, a szabályok betartását - mondta lapunknak a politikus, hozzátéve: senki nem akarja bezárni, ellehetetleníteni a kutyafuttatót. A megoldás a biztonságos kerítés, ilyen egyszerű - hangsúlyozta a képviselő.

Dr. Kecskés László szerint ugyanakkor nemcsak kutyajátszótérre, hanem hagyományos játszóterekre is nagy szükség lenne. Utalt rá: keveset tett eddig ez ügyben a városvezetés, még a leszerelt, hiányzó játékelemeket sem pótolják.

Kép forrása: Facebook

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére