Október 3-án Jászberényben kezd a Falco

• 2020. szeptember 13., vasárnap •
Ha a Bajnokok Ligája csoportküzdelmei is októberben rajtolnak, tolódik a komplett negyedik, hatodik és nyolcadik hazai bajnoki forduló is.
Október 3-án Jászberényben kezd a Falco

Az MKOSZ honlapjának beszámolója szerint elkészült a magyar férfi A-csoport 2020/2021-es alapszakaszának sorsolása. A mérkőzések jelen állás szerint október 3-án, szombaton kezdődnek, majd egész hónapban szerda-szombat ritmusban játsszák le a csapatok a találkozókat. A meccsek hivatalos, pontos időpontjai a klubokkal történő egyeztetés után lesznek ismertek, illetve természetesen függnek a járványügyi helyzettől is - olvasható a Falco honlapján.

A negyedik, a hatodik és a nyolcadik fordulók szerdai időpontjai ütközhetnek a Falco Bajnokok Ligája-mérkőzéseivel. Amennyiben a BL az eredeti tervek szerint elindul október második hetében, úgy ezeket a mérkőzéseket (a teljes negyedik, hatodik és nyolcadik fordulót) márciusban játsszák le a 26. fordulót követően.

Az első forduló sláger összecsapása a Szolnoki Olajbányász székesfehérvári vendégjátéka lesz – Vojvoda Dávid rögtön előző magyarországi klubja ellen lép pályára.

Az 1. forduló párosítása:
2020. október 3., szombat

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Jászberényi KSE
DEAC – Atomerőmű SE
OSE Lions – Sopron KC
Alba Fehérvár – Szolnoki Olajbányász
Egis Körmend – Naturtex-SZTE-Szedeák
Pécsi VSK-VEOLIA – Zalakerámia ZTE KK
Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Kaposvári KK

kép: falcokc.com

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére