Október 23-án jön a Békemenet

• 2021. június 24., csütörtök •
Bayer Zsolt szerint hatalmas szavazóbázis áll a kormánypártok mögött, ez a bázis meglehetősen mérges, mert folyamatosan provokálja őket a baloldal.
Október 23-án jön a Békemenet

Csütörtök délután tartott sajtótájékoztatót a CÖF-CÖKA alapítvány, a hat főszervező a sajtótájékoztatón bejelentette, a koronavírus-járvány leküzdése után idén meg tudják tartani a Békemenetet, az utóbbi évek legnagyobb jobboldali vonulását, ahol rendre százezrek szoktak megjelenni, hogy kiálljanak a jobboldali értékek mellett. Az idei Békemenet október 23-án lesz megtartva – tudósít a Pesti Srácok.hu.

Csizmadia László, a CÖF elnöke kijelentette, nagy örömére szolgál, hogy újra meg lehet tartani a jobboldal legnagyobb, rendszeres vonulását. Egyben bejelentette, hogy az idei Békemenet október 23-án lesz megtartva. Csizmadia László elmondta, az apropót a 15 éves őszödi beszéd, az azt követő tüntetéssorozat és az azt leverő rendőrterror szolgáltatja.

„Európa hallgatott, mikor az emberekre támadtak, koncepciós eljárások miatt sok család ment tönkre, amiért Gyurcsány Ferenc a felelős és ő most hatalomra készül. Emlékezni kell az áldozatokra és emlékeztetni kell, hogy milyen időszak volt ez. Legyünk ott mindannyian a Békemeneten, soha nem látott sokasággal emlékezzünk a 2006-os eseményekre” – mondta.

„Engedtünk a népakaratnak, a tökéletes dátum az október 23. nemzeti ünnep”. Ezek már Bayer Zsolt szavai.  A publicista beszédében kiemelte, hatalmas szavazóbázis áll a kormánypártok mögött, ez a bázis meglehetősen mérges, mert folyamatosan provokálja őket a baloldal. Állítása szerint hosszú hónapok óta kérik a jobboldali szavazók őket, hogy legyen Békemenet, hogy meg tudják mutatni az erejüket, hogy mennyien is vannak.


Forrás: mandiner.hu
Kép: MTI Fotó, Bruzák Noémi

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére