Nyuszi ül a fűben - Zsömi gazdái átvették nyereményüket

• 2021. augusztus 04., szerda •
Megkapták nyereményüket játékunk győztes kisállatainak gazdái: a Zsömi nyuszi fotójára érkezett lájkok 10 ezer forintos Happy Zoo-utalványt értek.
Nyuszi ül a fűben - Zsömi gazdái átvették nyereményüket

A szombathelyi kisállat-kereskedés 3 darab, egyenként 10 ezer forintos vásárlási utalványt ajánlott fel kiskedvenc-játékunk résztvevőinek. A legtöbb lájkot begyűjtő állatok gazdái szerdán vették át nyereményüket a Zanati úti üzletben, köztük Zsömi nyuszi tulajdonosai is, Johanna és Márk, valamint édesanyjuk, Kovácsné Cseresznyák Ivett.

- Naponta háromszor kivesszük a helyéről Zsömit, és beengedjük a lakásba, ilyenkor körbe-körbe szokott futkosni, ha pedig nagyon jó a kedve, ugrál is - mesélte Márk kis kedvencéről. Kiderült, a nyuszi februárban került a családhoz, tehát még fiatal, és minden jel arra mutat, hogy boldog. - Régóta szerettem volna háziállatot, és lett is két papagájunk, de őket sajnos nem lehetett megsimogatni. Először tengerimalacra gondoltunk, de végül nyuszi lett, és nagyon szeretjük - tette hozzá. A takarítás az édesanya feladata lett, de korántsem marad rá minden teendő, az etetés Márk dolga. Nincs sok probléma Zsömivel, barátságos, kedves állat, amely akkor érzi jól magát, ha nagy helye van, ezért tágas házikót is kapott. Eddig szénát és tápot evett, újabban pedig répát is kap, mert fokozatosan szoktatják hozzá a különböző ételekhez a még fiatal állatot. S hogy miért Márk a szószóló? Nos azért, mert amikor pici korában kijött a helyéről a nyuszi, mindig hozzá szaladt oda. - Sokat simogatjuk, a Johi pedig kergetni is szokta. A legjobban a szobámban a szőnyeget szereti, mert az zöld, és szerintem azt hiszi, hogy fű! - így a kisfiú.

A nyeremény jó helyre került, a nyuszi gondozásához, etetéséhez minden megtalálható a felajánló Happy Zoo-ban.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére