Nyári táborokban tanítják drag queenek Skóciában a kisfiúkat arra, hogyan legyenek transzvesztiták

• 2021. július 23., péntek •
Az Egyesült Királyságban a skóciai Dumfriesban egy gyerekeknek szóló nyári táborban a 11-18 év közötti fiúk arról tanulhatnak többek között, hogy hogyan hozzanak létre egy új személyiséget maguknak, továbbá beavatják őket abba, hogy hogyan sminkeljék magukat, valamint felvilágosítják őket az LMBTQ-mozgalom történelméről is – számolt be a Hír TV a brit The Guardian alapján.
Nyári táborokban tanítják drag queenek Skóciában a kisfiúkat arra, hogyan legyenek transzvesztiták

Júliusban nyitja meg a kapuit a nagy visszhangot keltő tábor. Az érzékenyítő tábort annak ellenére szervezik meg, hogy heves viták kereszttüzébe került. 

 Transzvesztitaként felfedezhetsz bármit, amit csak akarsz

– mondta Natalie Doidge, a transzvesztita iskola szervezője. Szerinte a transzvesztitizmus nem csupán a nőknek öltözött férfiakról szól. Állítása szerint a most megrendezésre kerülő kurzus mindenki számára megnyitja a lehetőséget, hogy kipróbálja magát. A szervező szerint a középiskola felső tagozatán levő fiatalok számára különösen fontos önmaguk felfedezése és megismerése, hiszen életük hajnalán vannak, és bizonytalanok a nemiségüket illetően.

A Big Burns Supper nevű civil szervezet által támogatott ifjúsági színház nyári kurzusokat kínál gyerekek számára a komédia, tánc és jelmeztervezés terén. Újabban a színház kibővítette a portfolióját a 11-18 éves korosztály számára szóló transzvesztita iskolával is. A program már betelt, és a helyek felét lányok töltik be a táborban.

A LMBTQ-propagandát népszerűsítő "drag queenek" minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni (a kép illusztráció, az Egyesült Államokban készült)

A civil szervezet vezetője, Graham Main, aláhúzta, hogy a tábort lebonyolító szervezők tapasztalt pedagógusok, hiszen heti rendszerességgel dolgoznak általános iskolákban.

A KEZDEMÉNYEZÉST KÖVETŐEN NAGY FELHÁBORODÁS TÖRT KI SKÓCIÁBAN.

Nagyon sok online hozzászóló adott hangot a gyermekek védelmével és a gyerekek szexualizálásával kapcsolatos aggodalmainak. Véleményük szerint az LMBTQ-felnőttek kihasználják az oktatási felületeket annak érdekében, hogy a fiatalokat érzékenyítsék és megközelítsék.

A táborban a gyerekek egész napos programok keretében belül ismerkedhetnek a pride zászló fejlődésének történetével, valamint az LMBTQ-propaganda többi sajátosságával is. A nagy felháborodást keltő tábor két szervezője is drag queen, vagyis nőimitátor.

Forrás: origo.hu
Kép: YOUTUBE/NINA WEST

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére