Nők ostromolják a TV2 tinisztárját

• 2022. november 26., szombat •
Kökény Dani története sokak lelkét megérintette, de úgy tűnik, a tehetsége és kedves arca a női szíveket is megdobogtatta.
Nők ostromolják a TV2 tinisztárját

Kökény Dani egyre népszerűbb a nők körében. A Sztárban sztár leszek! 17 éves versenyzője nem csak ismerkedős üzeneteket kap, de ki sem lát a pikáns képek közül - tudta meg a Ripost.

Szinte naponta kap arcpirító fotót, de Dani nem akarja sajnáltatni magát, csak kicsit túlzásnak tartja a direkt közeledést. 

 „Nagyon sokan megkeresnek azok közül is, akik egy ideje már elfeledkeztek rólam, de rengeteg csajos üzenetet is kapok. A műsor eleje óta a számuk meghaladja az ezret. Örülök, ha tetszem a lányoknak és annak is, ha az is teszik nekik, amit a műsorban csinálok” - kezdte a fiatal énekes, aki kezdetben elpirult egy-egy üzenet láttán, de lassan kezd hozzászokni. 
„Szexi fotókat küldtek már nekem. Erre nem voltam felkészülve, de igyekszem szelektálni és udvariasan válaszolni mindenkinek” - mondta kedvesen Dani, aki nem tagadja, hogy szívesen ismerkedne, de inkább a szerényebb lányokat kedveli. „Most a műsorra koncentrálok, de egyébként 17 éves vagyok és élem az életem. Szívesen ismerkedem, nincs ebben semmi különös, hiszen minden fiatal ezt teszi. Alapvetően nincs zsánerem, a pillanatban hiszek. Abban, hogy  meglátok egy lányt, aki megfog a külsejével és a személyiségével magához láncol” - fejezte be a Borsnak Kökény Dani, aki most vasárnap két produkcióval is fellép  a Sztárban sztár leszek! színpadán. 

Egyébként ez nem egyedi eset, korábban a szintén Sztárban sztár leszek! versenyző Hadas Alfréd fürdőzött a népszerűségben. Imádták a hölgyek!

Forrás: ripost.hu

közösség

további frisss

lap tetejére