Nézzünk szembe a tényekkel: A minimalista kisautókat nekünk, felnőtteknek tervezték

NagyRobert/Fastcodesign.com - Fotó: Candy Lab • 2016. augusztus 25., csütörtök •
A gyerekek viszont jobbára utálni fogják, de nem gáz, így többet játszhatunk velük.

Akinek van már saját gyereke, az valószínűleg ismeri azt az érzést, amikor reggel ébredés után, vagy késő este, lefekvés előtt a talpunk puha része finoman megérzi egy Matchbox, vagy egy Hot Wheels kisautó fém kasztniját és üvöltenénk a fájdalomtól, de nem lehet, mert akkor felébred az egész család, és nagyon gyorsan hatványozódik a baj.

Persze, szólunk a gyereknek minden alkalommal, hogy ne hagyja szanaszét a játékait, de a rendrakás korszaka csak nem akar ránk köszönteni, mi meg visszasírjuk a múlt század közepi lágy kontúros autó dizájnokat.

A Midcentury Americana (Századközepi Amerikai) egy fából készült autós készlet a Candy Lab nevű cégtől és azt hiszem, ez lesz minden szülő álma. A Mad Men című sorozat képi világát idéző kollekció három járművet, egy lakókocsit, két épületet és egy kaktuszt tartalmaz, az ára pedig "csak" 200 dollár, alsóhangon 54 ezer forint, persze darabra is megvehető.

Azért, mielőtt megvennénk az egészet a "gyereknek" azért abban biztosak lehetünk, hogy a kissrácoknál ez csak porosodni fog valahol és az ára is elég húzós. De az meg kell hagyni, hogy a két sportautó, az oldalt faburkolatú kombi a kenuval a tetején és a zöld lakókocsival, a motellel meg az autós mozival elég király elnök dolog.


A gyerekek meg amúgy is vadabbak a tervezésben.

közösség

további frisss

lap tetejére