Németország elesett, nincs visszaút – mondta a Pesti Galeriben egy Németországból évtizedek után visszaköltöző magyar (Videó!)

• 2022. május 13., péntek •
Ma már minden negyedik német nem német, hanem migrációs hátterű, de 2015 óta, a nagy bevándorlási hullám óta olyan szintű lejtőre került az ország, hogy nincs visszaút – jelentette ki a Pesti Galeriben Wágner Krisztina, aki 33 évig élt Németországban, de 2019-ben úgy döntött, hogy ebből elég és hazaköltözött Magyarországra. Wágner Krisztina, Szarvas Szilveszter, Szabó Gergő, Dezse Balázs, Bokor Gábor és Szalai Szilárd a Pesti TV furkóklubjában arról is beszéltek, hogy Németországban egy fordítási probléma szociális jövedelmet biztosít a bevándorlóknak, de a problémát azóta sem hajlandó megoldani Berlin. “Ha ön most migráns lenne Németországban, akkor azonnal lakást kapna, a rezsit az állam fizetné és a család, a gyermekek után még olyan havi jövedelmet is biztosít Berlin, amely kényelmes, munka nélküli életet biztosít. Ez jár a migránsoknak, nem jár a németeknek” – mondta Wágner Krisztina a galeriben. Az adásból az is kiderül, hogy a muszlim dizájn Németországban a pokróccal letakart ablak, a németek pedig migránsmentes országnak hívják Magyarországot.
Németország elesett, nincs visszaút – mondta a Pesti Galeriben egy Németországból évtizedek után visszaköltöző magyar (Videó!)

Forrás: pestisracok.hu

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére