Nem volt szerencséjük a HVSE íjászainak

• 2020. augusztus 11., kedd •
Tomsics Balázs csupán három, míg Kukorelli Edit nyolc ponttal maradt le a fényesebb medálról.
Nem volt szerencséjük a HVSE íjászainak

Komoly érdeklődés mellett Szekszárdon rendezték meg 3D Országos Bajnokságot, amelyen a Haladás VSE négy sportíjásza vett részt. Közülük ketten is dobogós helyen végeztek. A felnőtt férfiak vadászreflex kategóriájában Tomsics Balázs lépett lőállásba és végül 477 pontot teljesítve a harmadik helyen zárt. Toma csak minimálisnak mondható különbséggel szorult az ezüstérmes Hegedűs Károly (Jász-Kun HÍE) mögé.

A hölgyeknél ketten is indultak ebben a versenyszámban a Haladásból. Közülük Kukorelli Edit szerepelt jobban, aki végül a dobogó második fokára állhatott fel. A sportoló 428 pontot szerzett, míg a bajnok Racskóné Ribárszki Orsolya (Ostorosi SE) nyolc ponttal lőtt többet. A klub másik szombathelyi résztvevője, Kondora Cecília nyolcadikként zárt. Seres Armand felnőtt férfiak HU-kategóriájában indult, ahol végül hatodik lett.

- Nagyon vegyes érzések munkálkodnak bennem, mivel az első napom remekül sikerült, a másodikon viszont egy lövéstechnikai hiba jelentkezett nálam, aminek az okára nem tudtam rájönni. A második helyezés nem rossz, de maximalista lévén nem lehetek elégedett. Igyekszem a következő, Ajkán megrendezendő GP-versenyre orvosolni a problémát - összegezte a történéseket Kukorelli Edit a HVSE honlapjának.


fotó: haladasvse.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére