Négyéves gyerekeknek gyárt transznemű játékokat a LEGO

• 2021. július 25., vasárnap •
A CitizenGo-n petíció indult a LEGO ellen. Ebben azt kérik, hogy vonják vissza az LMBTQ-propagandát népszerűsítő terméküket, amely veszélyt jelent a kiskorú gyermekekre. A petíciót eddig több mint 123 ezren írták alá.
Négyéves gyerekeknek gyárt transznemű játékokat a LEGO

A LEGO, a világ egyik leghíresebb játékkészítője úgy döntött, követi a Disney példáját, és beáll az LMBTQ-gyermekek felé irányuló propagandájába, ezért június elsején piacra dobta az első ilyen témájú játékát - áll a petícióban. 

A CitizenGo oldalán azt írják, hogy egyre több multinacionális vállalat vesz részt ennek a veszélyes ideológiának a terjesztésében. A kezdeményezők úgy vélik, hogy ezek a LEGO-figurák a szivárvány különböző színeit viselik, ezáltal reklámozzák a homoszexuális közösséget.

A VILÁGOSKÉK, FEHÉR ÉS RÓZSASZÍN A TRANSZNEMŰEKET, A BARNA ÉS A FEKETE PEDIG A KÜLÖNBÖZŐ RASSZOKAT KÉPVISELIK. A LILA BÁBU A TERVEZŐ SZERINT EGY DRAG QUEEN, EZZEL SZERETNE TISZTELEGNI ELŐTTÜK. A BABÁK NEM NÉLKÜLIEK, HOGY KIFEJEZZÉK AZ „EGYÉNISÉGET, MÉGIS KÉTÉRTELMŰEK" MARADJANAK.

A petícióban arra is felhívják a figyelmet, hogy a szetthez tartozik egy szivárványos háttér is, melyben minden babához tartozó szín megjelenik, ezáltal is erősítve az LMBTQ-üzenetet.


A gyermekek nemi identitása 20 éves kor körül szilárdul meg. Addig a szülő és a környezet feladata, hogy megerősítse bennük a biológiai nemük szerinti identitást.

A HASONLÓ JÁTÉKOK ÁLTAL KÉPVISELT IDEOLÓGIA AZONBAN ELBIZONYTALANÍTJA, SZORONGÓVÁ TESZIK ŐKET

- fogalmaznak. Hozzáteszik: ezért arra kérik a LEGO igazgatóját, Niels Christiansent, hogy vonja vissza a júniusban piacra dobott LMBTQ-terméket. A kezdeményezők arra szólítanak fel, hogy bojkottálni kell a LEGO termékeket, amíg az LMBTQ-LEGO a piacon marad.

Ne vásároljunk LEGO-t gyermekeinknek, unokáinknak, amíg a LEGO le nem állítja ezt a propagandát! Csak így gyakorolhatunk igazán nyomást a vállalatra

- írják.


Játék a gyermekek életével?


Az LMBTQ-lobbi stratégiája, hogy a gyerekek „átprogramozására" különös figyelmet fordítanak, igyekeznek a valóság torz ábrázolásával fogékonnyá tenni őket a természetestől eltérő életmódra. A játékok által könnyen megszeretik, elsajátítják ezt a világot, amelyben nincs anya és apa, nincs fiú és lány, csak egy határok nélküli massza, ahol mindenki lehet minden, és még az se.

A GYERMEKI LÉLEKNEK KAPASZKODÓKRA, BIZTONSÁGOS ÁLLANDÓSÁGRA VAN SZÜKSÉGE. EZEK A JÁTÉKOK, EZ AZ IDEOLÓGIA ÉPPEN EZT VESZI EL TŐLÜK.

A petícióval azt is szeretnék hangsúlyozni, hogy sokan vannak, akik LEGO termékeken nőttek fel. Remek készségfejlesztő, fantáziadús terméknek tartják a LEGO-t, egészen addig, amíg nem erőltetik bele a felnőtt világ problémáit.

Azt hiszem, a profitnöveléshez nem szükséges elvtelenül beállni mindenféle divatos őrületbe. Meg kell állítanunk ezt a rohamléptekkel haladó ideológiát, hogy a gyermekeink biztonságos környezetben nőhessenek fel és ép társadalmat alkossanak

- írják a petícióban.

 

Forrás: origo.hu
Kép forrása: LEGO
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére