Négy falu lakói örülhetnek a séi hivatal felújításának

há • 2021. október 22., péntek •
Elkészült a séi közös önkormányzati hivatal felújítása, az épületet 30 millió forintból korszerűsítették. Fűtési rendszert, ablakot és burkolatot cseréltek, de szigeteltek is az újraszínezett ingatlanban.
Négy falu lakói örülhetnek a séi hivatal felújításának

Újraindulhat a munka a séi közös önkormányzati hivatalban, lezárult ugyanis az ingatlan felújítása - jelentette be a helyszínen Nagy Róbert polgármester szerdán. Sé Perenyével, Nardával és Bucsuval tart fenn közös hivatalt, így a négy település lakossága most már korszerű körülmények között intézheti az ügyeit - hangzott el.

- A kivitelezéshez a Belügyminisztérium pályázatán elnyert forrás szolgált fedezetül, ami nagy segítséget jelentett számunkra. Köszönet illeti dr. Hende Csaba országgyűlési képviselőt, aki közbenjárt a sikeres pályázat érdekében

- fogalmazott a polgármester, aki hozzátette, saját önkormányzati költségvetésükből is áldoztak a kiegészítő munkálatokra.

- A Belügyminisztérium meghallgatta a séiek kérését, és forrást biztosított a beruházáshoz, ami örömteli, hiszen töretlenül fejlődik a település. Jól halad az óvoda építése, amelyhez Gulyás Gergely miniszter ajánlott fel komoly segítséget, mintegy 250 millió forintot, és ezzel nincs vége a sornak, további fejlesztések várhatóak. Már zajlik ugyanis a csapadékvíz-elvezető rendszer rekonstrukciójának tervezése

- mondta dr. Hende Csaba.

A séi közös önkormányzati hivatalban teljesen kicserélték a fűtésrendszert, új kazánt és radiátorokat szereltek fel. Belül minden padlóburkolat megújult, kifestettek, és födémszigetelést is kapott az épület, valamint kicserélték a nyílászárókat. Az egész épületet újraszínezték, a hivatal előtt megoldották a mozgáskorlátozottak bejutását, és külön parkolóhelyet is kialakítottak számukra.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére