Négy aranyat hoztak haza a "Leo" karatékái

• 2022. május 30., hétfő •
A „Leo” Karate-do SE Lengyelországban, Wolowban vett részt egy nemzetközi karateversenyen, ahol három fővel képviselték megyénket. A megmérettetésen öt ország 260 versenyzője indult.
Négy aranyat hoztak haza a Leo karatékái

A 14-15 éves korosztályban Molnár Csenge tette próbára tudását - tájékoztatta szerkesztőségünket az edző. Formagyakorlatban minden ellenfelét egyhangú pontozással utasította maga mögé, és a döntőben sem hagyott kétséget afelől, hogy aznap ő a legjobb. Megvan az első arany.

Ezután Somogyi Dávid következett a 16-17 éves korcsoportban. Dávid szintén magabiztos győzelmekkel jutott a döntőbe, ahol szintén egyhangúlag őt találták a legjobbnak a bírák. Második arany.

Somogyi Laura a 18 év feletti korosztályban indult, ahol leutánozva Dávidékat, magabiztos versenyzéssel gyűjtötte be az első helyet. Harmadik arany.

Ezután következtek a küzdelmek. Csenge jó versenyzéssel szintén aranyérmet szerzett. Dávid ugyancsak jól küzdött, de a döntőbe jutásért vívott meccsen szoros küzdelemben alulmaradt, így már csak a harmadik helyért mehetett, amit meg is szerzett. Laura a döntőig jól menetelt, ám addigra eléggé elfáradt, és egy nagyon parázs, szoros meccsen egy ponttal alulmaradt ellenfelével szemben, így be kellett érnie a második hellyel.

Gál Róbert edző maximálisan meg volt elégedve tanítványaival, szinte erőn felüli teljesítménnyel sikerült elérniük ezt az eredményt, nagyon jó napot fogott ki mindhárom versenyző. Összességében négy arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel zártak. Soha rosszabb napot! - fogalmazott az edző.

A képen balról Gál Róbert edző, Molnár Csenge, Somogyi Laura és Somogyi Dávid.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére