Naptej, törölköző, védettségi igazolvány - szombaton nyit a Tófürdő

• 2021. június 09., szerda •
A szombathelyi strandon új szabályok érvényesek ebben az évben: a felnőttek védettségi igazolvánnyal, a gyerekek védett felnőttekkel mehetnek be.
Naptej, törölköző, védettségi igazolvány - szombaton nyit a Tófürdő

A COVID-19 okozta veszélyhelyzet miatt a Tófürdő házirendje megváltozott - írja közleményében a létesítmény fenntartója.

Belépni önállóan kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal lehet. A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező 18 év alatti vendégek egyedül nem, csakis védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete alatt jöhetnek

- hangsúlyozzák.

Nem mellékes, hogy a védettségi igazolvány a rajta feltüntetett személyi igazolvány/útlevél felmutatásával együtt érvényes, a kiskorúság pedig személyi- vagy diákigazolvánnyal, útlevéllel, jogosítvánnyal is igazolható (utóbbira nincs szükség abban az esetben, ha a kiskorúság nyilvánvaló).

Az igazolványok ellenőrzését a strand munkatársai a belépés előtt jogosultak és kötelesek elvégezni. Az a vendég, aki ezt megtagadja, nem léphet a létesítmény területére.
 

A Tófürdőn egy időben maximum 637 fő tartózkodhat.
 

Ezenkívül a fenntartó kéri a  vendégeket, hogy a pénztárnál való sorban állásnál és a Tófürdő egész területén szabad térben tartsanak legalább 2 méteres távolságot egymástól (kivéve közös háztartásban élők). Fedett térben (ruhatár, mosdók) a kötelezően előírt távolság 1,5 méter.

Van még néhány ajánlás, például a kártyás fizetés és a papucs.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére