Nagy sikert és újabb felajánlót hozott a Divatbemutató Kicsit Másképp

vaol.hu • 2022. szeptember 26., hétfő •
Három év kényszerszünet után új helyen, a teljesen akadálymentesített Haladás Sportkomplexum VIP-termében szervezte meg Mák Dóri és a DKM Alapítvány a Divatbemutató Kicsit Másképp rendezvényt az elfogadás jegyében.
Nagy sikert és újabb felajánlót hozott a Divatbemutató Kicsit Másképp

Huszonhat fogyatékkal élő modell változott királylánnyá és királyfivá szombat este Mák Dóri és csapata jóvoltából. A stáb tagjai voltak: Berta-Paukovics Zsanett stylist, Borbás Piroska és Gyuráczné Hajni öltöztetők, Gardi Rita és Pájter Beáta fodrász, Stukics Noémi sminkes. A konferálást Merklin Ferenc és Temesi Éva jeltolmács vállalta. A modellek között többek között láthattuk Ekler Luca paralimpiai bajnokokot, valamint Horváth Noelt és Katona Olivért.

– Leírhatatlan élmény volt, két nap távlatából nagyon nehéz megfogalmazni az érzéseimet. A több évnyi kihagyás után mindenki nagyon jól érezte magát, és mindenki úgy búcsúzott: jövőre újra találkozunk – értékelt lapunknak a főszervező.  

Mák Dóri szólt arról is, Balogh Enikő, Baleni szombathelyi autodidakta festő licitre ajánlotta egy alkotását. A felajánlásokat két hétig várják az alapítvány közösségi oldalán közzétett poszt alatt. A befolyt összeget – az est bevételével együtt – a korábbi évekhez hasonlóan integrált játszótér kialakítására fordítják. A kedvezményezett ezúttal az Aranyhíd EGYMI és a Micimackó Óvoda.  

A Divatbemutató Kicsit Másképp ötlete az elfogadás jegyében született. Szombat este nem volt, és az ilyen és ehhez hasonló megmozdulásoknak köszönhetően ma már a hétköznapokban sem lehet kérdés: a másság a természetes.

 

közösség

további frisss

lap tetejére