Mutasd a hüvelykujjad, megmondjuk milyen vagy a párkapcsolatban!

frisss.hu info: tudasfaja.com • 2015. október 30., péntek •
Tervezgetős, spontán, hűséges, vagy netán aggódó?
Mutasd a hüvelykujjad, megmondjuk milyen vagy a párkapcsolatban!

A. A hüvelykujjad felső része hosszabb, mint az alsó

Hűséges és szenvedélyes típus vagy, aki számára a szerelem szent és sérthetetlen. Ha szeretsz valakit, akkor a választottadat őrülten szereted, sőt néha képes vagy akár megszállottá is válni. A szerelem az első az életedben, minden mást a háttérbe szorítasz ilyenkor. Teljesen pánikba tudsz esni, ha nem tudod a párod honlétét, vagy ha esetleg rögtön nem válaszol az üzenetekre, na, meg ha nem veszi fel a telefont.

B. A hüvelykujjad két része egyenlő hosszúságú

Nagyon pontos és precíz vagy. Szeretsz mindent előre megtervezni a kapcsolatodban, nem nagyon szereted a spontán dolgokat. Keresed a nyugalmat és ha valami váratlan fordulatot vesz, akkor minden ok nélkül elkezdesz aggódni. Figyelned és tanulmányoznod kellene az érzéseidet, és meg kellene próbálnod elengedni magad, mert valószínűleg görcsös típus vagy. Hagyj mindent a jelenre és ha a párod egyik percről a másikra romantikázni vágyik veled, ne keress kifogásokat, hogy most ezt kell csinálnod, vagy más dolgod van, halasszátok el későbbre.

C. A hüvelykujjad felső része kisebb, mint az alsó

Nem kapkodsz, nem sieted el a döntéseket és szereted száz százalékban biztonságban érezni magad. Ha valami nem eszerint történik, feszültté válsz. Mindenképp olyan párra van szükséged, aki egy végtelen türelmes ember és segít téged kiegészíteni abban, amiben szükséged van rá.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére