Mivel érheted el az álomalakot a strandszezon kezdetére?

szponzorált tartalom (x) • 2022. augusztus 14., vasárnap •
Az elvárások korát éljük, a body positive szemlélet mellett továbbra is tartja magát a beach bodyt áhítók népes tábora és törekvései. Ahogy a hosszú téli hónapok után lekerülnek a vastag ruhadarabok, és sorra kerülnek elő a fedetlen testrészek, főként a nők számára okoz szorongást az áhított álomalak elérése a nyár kezdetére.
Mivel érheted el az álomalakot a strandszezon kezdetére?

Azzal mindenki tisztában van, hogy mozgás nélkül nem lehet elérni és tartani az egészséges testsúlyt, valamint, hogy a fogyáshoz sem elég csak diétázni, hanem a mozgást is be kell építeni a mindennapokba. Vannak azonban készítmények, amelyekkel támogathatjuk a célok elérését. Ezek közül mutatjuk most be a titokzatos CLA-t.

Támogató készítmények a fogyókúra sikeréért

A strandszezon közeledtével egyre több nő kénytelen szembesülni azzal, hogy a téli, mozgásszegény, nassolós hónapok bizony megtették hatásukat, és új kihívások elé állítják őket, amennyiben készek a változtatásra. A BodySelect Premium Supplements testsúlykontroll készítményei a teljesítmény fokozása, a zsírégetés serkentése által hatnak, és megfelelő diéta mellett komolyabb sporttevékenység nélkül is segíthetnek támogatni a fogyást.

Tavasszal mindig fellendül a csodát ígérő fogyasztószerek piaca, ilyenkor sokan keresik az energiabefektetést nem igénylő megoldásokat. Ki kell, hogy ábrándítsunk, magától nem fog menni, neked is tenned kell érte! De van egy szer, a gyakran zsírégetőként emlegetett CLA, amely nagy fokú támogatást nyújthat az álomalak elnyeréséhez. 

Mi az a CLA?

A CLA - vagy magyarul konjugált linolénsav - napjaink egyik legkeresettebb testsúlycsökkentő táplálékkiegészítője, egy ún. jó zsír, amely zsírégető hatással rendelkezik. A jó zsírok hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezet megszabaduljon a felesleges kilóktól. A CLA hatására beindulnak a szervezetben a zsírégető folyamatok, a zsír- és fehérje-anyagcsere támogatásával csökkenti a zsírok felvételét, javítja a táplálékok hatékonyságát. 

Fantasztikus hatása abban rejlik, hogy a zsírégetés, a súlycsökkentés mellett az izmok szálkásodását is elősegíti, így a tested nem veszít a feszességéből a diéta hatására. 

Hölgyek számára külön pozitívum, hogy a CLA a hormonháztartás egyensúlyát is segíti, ami sok esetben sokaknak problémát jelenthet a drasztikus fogyókúrák és az intenzív sporttevékenységek mellett. És ha még azt is eláruljuk, hogy mindezen pozitív hatások mellett a szellemi teljesítőképességet is javítja, nem kételkedhetsz benne, hogy igazi csodaszerről van szó!

Milyen CLA-forrásokat ismerünk?

Természetes formában a marha-, pulyka- és bárányhús, a tejtermékek tartalmaznak CLA-t, ám a táplálkozással bevihető mennyiség kevés a zsírégetéshez, a látványos eredményhez. Ehhez a CLA-kapszula étrend-kiegészítő tartalmaz megfelelő mennyiséget. 

A CLA szedésével sportolás hatására eredményesebb lesz a zsírégetés, mivel a CLA által lebontott zsírsejtekből keletkező szabad zsírsavakat energiaforrásként használja fel a szervezet.

Adj esélyt magadnak a hőn áhított beach body elérésére, próbáld ki a hatékony zsírégetést CLA-kapszula támogatásával!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére