Mitől olyan különleges a Petronas Syntium motorolaj?

szponzorált tartalom (x) • 2021. április 19., hétfő •
Ez a kiváló minőségű kenőanyag CoolTech technológiával készül. Ennek köszönhetően a motor magas hőmérsékletéből adódó problémákat megszünteti, több szinten is védi az autót.
Mitől olyan különleges a Petronas Syntium motorolaj?

Nem akadály a dugó

A folyamatos elindulás és megállás sem az idegeinknek, sem az autónak nem tesz jót. Sajnos ez azonban a városi élet velejárója.
Többünkkel előfordulhat, hogy szinte napi rendszerességgel állunk végig egy torlódást, lassan araszolva a cél felé. Ilyen esetekre a Petronas Syntium motorolaj tökéletes.

Ez az egyedi keverék képes hozzájárulni ahhoz, hogy a motor ne melegedjen túlságosan fel. Ezzel csökkenti a folyamatos elindulás és lefékezés negatív hatásait, jelentősen megnövelve a motor élettartamát.
Minél többet ülünk a dugóban, annál jobban megéri ezt a motorolajtípust alkalmazni.

Modern problémák

Felmerülhet esetleg Önben a kérdés, hogy ha korábban nem volt szükség ilyen különleges kenőanyagra, most miért lenne más a helyzet? Azonban a modern személygépjárművek kialakítása lényegesen eltérő a régebbi modellekhez képest.

Például a különböző méretcsökkentések vagy a turbófeltöltő hozzájárulnak ahhoz, hogy a modern motorok magasabb hőmérsékleten működjenek.

Természetesen ez a hőtöbblet nem akkora, hogy azt a motor hibaként jelezze, azonban nem is ártalmatlan. Teljesítménycsökkenéshez, kritikus alkatrészek károsodásához vezet, ugyanis a megfelelő kenőanyag nélkül könnyedén előfordulhat a fém fémmel való érintkezése.
A hőelvezetésben kritikus szerep jut a motorolajnak, ezért különösen fontos arra kifejezetten alkalmas keverékek alkalmazása.

Hogyan működik?

A Petronas Syntium egy erős olajláncot tartalmaz. Ez a CoolTech-nek keresztelt technológia biztosítja, hogy rendkívül nagy nyomás alatt is megőrzi előnyös tulajdonságait.

Elősegíti, hogy a motorolaj ellenálljon az agresszíven magas hőmérsékletnek. Az olajfilm egyenletesen eloszlik a felületeken alacsonyabb viszkozitása ellenére. Ezáltal a kulcsfontosságú elemek védelmet élveznek, a motor maximális teljesítményen működhet, az autó működése pedig optimalizált.

Közúton és versenypályán

A Petronas Syntium különleges összetételének köszönhetően nem hétköznapi felhasználásra is kiválóan alkalmas. Egyedi előnyei kiválóvá teszik autóversenyzés során való alkalmazásra. Sőt, az 5-ös FIA Formula1 világbajnokság győztes csapatának hivatalos technológiai partnere.

Ebből is látszik, hogy a Petronas Syntium a motorvédelem csúcskategóriáját képviseli. A stabil olajfilmréteg, alacsony olajpárolgás, üzemanyag-takarékosság és a káros lerakódások elleni védelem mind olyan tulajdonságok, melyek biztosítják az autónk hosszú élettartamát.

Ez a kiváló márka az OlajShop.hu webáruház kenőanyag készletében számos verzióban megtalálható. Legyen a célja a versenyteljesítmény növelése vagy az érzékeny motorok védelme, minden változatot forgalmaznak.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére