Mit lehet tudni Bereczki Zoltán balesetéről?

origo.hu • 2021. április 03., szombat •
Mint ismert, április 2-án négyes karambol történt az M7-es autópályán Martonvásárnál, a Balaton felé vezető oldalon. Hárman megsérültek a balesetben, egy embert mentőhelikopter vitt el. A helyszínen elmondottak alapján a karambolt talán az okozhatta, hogy az első autó elütött egy madarat, de olyan véleményeket is hallani, hogy egy sebességmérő kamera miatt fékezett az első autó. A karambolban súlyosan megrongálódott Bereczki Zoltán autója, amely a második volt a négy kocsiból.
Mit lehet tudni Bereczki Zoltán balesetéről?

Mint az Origo is megírta, tömegkarambol bénította meg péntek délután az M7-es autópályát, Martonvásárnál. Négy autó rohant egymásba, többen megsérültek. Az óriási karambol egyik elszenvedője az ismert színész, Bereczki Zoltán, kislánya és színésznő barátnője, Bata Éva volt.

„Zoliék péntek délután, az M7-es autópálya 27-es kilométerkőjénél autóbalesetet szenvedtek. Négy autó ütközött össze, ők voltak a sorban a másodikak, és még két kocsi beléjük ment hátulról" – erősítette meg a színész menedzsere, Ferenczi Orsolya.

BERECZKI ZOLTÁNT ÁPRILIS 3-ÁN DÉLELŐTT KERESTE AZ ORIGO: KÖZÖLTE, HOGY NEM KÍVÁN A BALESETRŐL NYILATKOZNI.

Instagram-oldalára a baleset után posztolt: „Jól vagyunk mind, senki sem sérült meg. Ne aggódjatok! Már úton vagyunk hazafelé!" – írta. Közösségi oldalán olyan ismert színészek-zenészek reagáltak a bejegyzésre, mint Liptai Claudia, Csonka András, Ábel Anita, Köllö Babett, Veres Mónika:

A mentők perceken belül megérkeztek a helyszínre, ellátták a sérülteket, és a baleset összes résztvevőjét megvizsgálták. Az énekes várandós barátnője, Bata Éva egy időre kórházba is került.  „Megvizsgáltak mindenkit, Évát és a babát ultrahanggal is, és a biztonság kedvéért őket
mentőhelikopterrel kórházba szállították megfigyelésre, de szerencsére jól vannak.
Zoli kislánya, Zorka és a kutyájuk is az autóban volt, szerencsére nekik sem esett bajuk" – tette hozzá a menedzser. Bata Évát még késő délután hazaengedték a kórházból.

Csámpai Attila, a Pest megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője megerősítette, hogy a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, egy súlyos és egy könnyebb sérültet kórházba vittek, a könnyebb sérült várandós volt. "Az M7-es autópályán, a Balaton irányába 4 személyautó ütközött. Az autókban összesen tizenketten, 10 felnőtt és 2 gyerek ült. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták az autókat, biztosították a helyszínt is" – mondta a Borsnak.

Többek szerint nem kizárt, hogy a baleset amiatt következett be, hogy az élen halódó autós az autópálya feletti sebességmérő kamera észlelése miatt hirtelen lassíthatott, s a váratlan fékezés következtében egymásba csúszhattak a gépjárművek - írta a Bors.

Az első hírek még arról szóltak, hogy egy madár repülhetett alacsonyan, azt ütötte el vélhetően az első autó, ezért következett be a négyes karambol. A rendőrség vizsgálja az ügyet.

Kép: Facebook

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére