Mire kell figyelni mosdóvásárláskor?

Szponzorált tartalom (x) • 2021. június 16., szerda •
A mosdó nagyban meghatározza a fürdőszoba stílusát. Napjainkban a forma- és típusválaszték óriási, mely jelentősen megnehezíti az ideális darab kiválasztását. Cikkünkben igyekszünk segítséget nyújtani a megfelelő mosdó kiválasztásához.
Mire kell figyelni mosdóvásárláskor?

A dizájn mellett nagy hangsúlyt kell fektetni az egyszerű beépíthetőségre, a megfelelő minőségre, a könnyű tisztításra, valamint a praktikumra. Továbbá azt is figyelembe kell venni, hogy mi az a magasság, melynél kényelmesen használható a kiválasztott mosdó. Általában 80-90 centiméter között van ez a magasság, de mindenképpen érdemes megmérni, hiszen egyénenként más-más változat a komfortos. 

Hagyományos, beépíthető vagy ráépíthető mosdó

A különféle típusok közül a legnépszerűbbek a hagyományos, falra szerelhető mosdók, melyek nagy formaválasztékban és számos méretben kaphatóak. Azonban ez a változat nem alkalmas a fürdőszobabútorba való beépítésre.

Népszerű típus a beépíthető változat, melynek előnye, hogy különféle módon beépíthetőek pultba és fürdőszobabútorba egyaránt. Az említett típusokon kívül egyre gyakrabban találkozhatunk ráépíthető változatokkal, amelyek igazán különlegessé varázsolják a helyiséget. Utóbbi esetben a megfelelő magasság beállítása a megszokottnál is nagyobb figyelmet igényel.

Mosdó, a fürdőszoba egyik legszebb éke

Minden esetben megbízható gyártó termékét kell választani, hogy a mosdó valóban hosszú távon helyt álljon a mindennapos használat során. Továbbá fontos, hogy prémium alapanyagból készüljön a kiválasztott termék, például márványból vagy kerámiából. Mindkét anyag egyszerűen tisztán tartható, tökéletes letisztultságot nyújt és strapabíró.

A Zuhanykabin.hu oldalán beszerezhető mosdók minden fontos szempontnak megfelelnek. Ráadásul garantálják, hogy valóban élmény legyen a használatuk. A hagyományos és a standard megoldásoktól eltérő változatok is kaphatóak. A választás során fontos arra törekedni, hogy a kiválasztott mosdó tökéletesen illeszkedjen a komplett fürdőszobai összképhez.

Meg kell találni a megfelelő konstrukciót

A megfelelő mosdó kiválasztásakor arra is ügyelni kell, hogy annak formája és kialakítása egyaránt támogassa a mindennapi használatot. Annak érdekében, hogy valóban látványos és praktikus legyen a fürdőszoba, meg kell találni a megfelelő konstrukciót, mely hosszú távon is elégedettséget eredményez.

Természetesen a mosdóhoz megfelelő csaptelepet is választani kell. A csaptelep választása során sokan nem gondolnak arra, hogy gondos körültekintést igényel. Azonban érdemes rászánni az időt a választásra, hiszen nem mindegy, hogy csupán egy pohár fér be alá, vagy akár egy nagyobb váza is.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére