Míg a Föld kerek, mindig lesznek...

Szponzorált tartalom (x) • 2021. június 18., péntek •
Rockerek. Igaziak. Akiknek a rock nem csak zene, hanem életforma, életfelfogás. Akik nem csak hóbortból, divatból hallgatják a kedvenc együttesük dalait, de mindennapjaikat is meghatározza, átitatja a rock. Akik merik vállalni magukat, és kilépve a sorból olyan ruhákat viselnek, amit csak nagyon kevesen mernek megtenni. Akik a ruhájukon viselik azt, amit az életben képviselnek.
Míg a Föld kerek, mindig lesznek...

A RockStore.hu számukra igazi aranybánya. Tedd a kezedet a szívedre, és úgy felelj: Te is közülük való vagy?

Rock minden mennyiségben!

A kicsit idősebb rocker korosztály biztosan emlékszik azokra az ínséges időkre, amikor csak külföldről, sőt néha még onnan sem lehetett megszerezni egy-egy banda pólóját, és akinek mégis sikerült, az egy-egy koncerten nagy látványosságnak számított. Biztosan vannak még a fiókok alján hasonló relikviák.

Aki nem tudott eredetit szerezni, az alkotni próbált. Nos, ők biztosan örülnek, hogy rég eljártak már felettünk azok az idők, amikor otthon ügyeskedve próbáltunk magunknak az egyszínű pólókból rajongói ruhát varázsolni! Ki ne emlékezne a vasalható képekre, melyek pár mosás után már töredeztek.

A RockStore.hu minden ilyen élmény elfeledtet majd veled. A Road zenekar hivatalos webáruháza kizárólag eredeti, jogtiszta termékeket forgalmaz, amely egyben garantálja a minőséget is. Sőt, nem csak a minőséget, de a stílust is, hiszen az általuk forgalmazott Spirál márka számos darabja a méltán híres divattervező, Anne Stokes asztaláról és tollából került a webshopba.

Minden rocker fellélegezhet: a ruhagyártás helyett most már csak válogatni kell!

Rockruházat tetőtől talpig

Több mint 3000 magyar és külföldi zenekar ruhái vásárolhatóak meg az oldalon, így elég kevés az esély arra, hogy épp a te kedvenced ne lenne köztük. Sőt még film ihlette pólók, pulóverek és egyéb használati tárgyak is elérhetőek a kínálatban.

Angyalok és démonok, menny és pokol, farkas és párduc, holló, koponya, gitár vagy dob. Bármelyik világot is keresed, a RockStore.hu oldalán biztosan elmerülhetsz benne.

Hogy tökéletes összhangban legyenek a szettjeid, az acélbetétes bakancstól a pólókon, pulóvereken át a nadrágig mindent megtalálsz, így akár egyetlen rendeléssel is egy komplett rockeres ruhatárat tudsz beszerezni magadnak. Természetesen a táskák, övek, övcsatok, esernyők, kendők, ékszerek, öngyújtók és felvarrók sem maradnak ki a kínálatból, hisz tudjuk, az ördög a részletekben rejlik.

Üzenj a pólóddal!

A póló és a pulóver az, amit a környezeted először meglát a ruházatodból. Miért ne lehetne ez egy felület, ahol üzenhetsz a világnak, hogy ki vagy, mit szeretsz, mit gondolsz az életről, mi a fontos neked. A RockStore.hu minőségi pólókínálatával ennek semmi akadálya nem lesz, hiszen több száz póló vár rád ötféle méretben. 

Légy igazi büszke rocker, és mutasd meg a világnak, hogy rockerek nélkül színtelen és unalmas lenne az élet!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére