Miért érdemes Joomla tárhelyet vásárolni?

szponzorált tartalom (x) • 2021. június 14., hétfő •
Ahogy növekedett az igény a digitalizációra, a cégek jelenlétére a weben, úgy kezdtek el gombamód szaporodni a honlapok. A keretrendszerek, mint amilyen a Joomla és a WordPress, jelentősen megkönnyítik egy új weboldal elkészítését, nem beszélve arról, hogy időben mennyit lehet spórolni így.
Miért érdemes Joomla tárhelyet vásárolni?

Miért éppen Joomla?

A Joomla az egyik legnépszerűbb ingyenes keretrendszer, nem véletlenül épül rá több millió weboldal. Az ingyenes sablonoknak köszönhetően grafikus sem kell ahhoz, hogy egy szemre is tetszetős, ugyanakkor letisztult felületű honlapot húzzon fel az ember.

A Joomla néhány perc alatt telepíthető a Softaculous CMS telepítővel, amihez nem szükséges komplex webprogramozói tudás. A felület magyar nyelven is kezelhető.

Mivel a Joomla népszerűsége töretlen, így vannak olyan szolgáltatók, mint az AB Plusz, amely nem szimpla webtárhelyet, hanem egyenesen Joomla tárhelycsomagokat kínál az érdeklődők számára. Ezek az SSD tárhelyek eleve úgy kerülnek kialakításra, hogy a populáris CMS rendszerekkel optimálisan üzemeltethetők legyenek a weboldalak, így a Joomla is.

A Joomla tárhely további előnyei

Nem csak a telepítés egyszerű, hanem a Cpanel is könnyen kezelhető, méghozzá magyar nyelven. Még a régebbi verziójú PHP-jú Joomla (PHP 4.4) is zavartalanul fut, de az új PHP verzió (PHP 7.2) esetén sincs gond a rendszer működésében.

A Joomla népszerűsége természetesen a hackerek figyelmét is vonzza. CXS, FTP és WEB védelemmel azonban a támadások 99%-a elhárítható. Ezt a védelmet tovább lehet fokozni biztonsági mentésekkel, amit a tárhelyszolgáltató végez el napi rendszerességgel. Így ha valakinek mégis sikerülne feltörnie a weboldalad, akkor sem kell mindent újból felépítened.

Joomla tárhelyvásárlás első lépései

Akár új tárhelyet vásárolsz, akár létező tárhelyed van, ha Joomla keretrendszerű a weboldalad, mindenképpen érdemes Joomlára optimalizált tárhelyet választanod. Attól függően, hogy mik az igényeid, milyen forgalomra számítasz, az AB Plusznál több különböző csomag közül választhatsz.

Már az alaphoz is jár 2 GB SSD tárhely, ezenfelül korlátlan addon domain a tárhelyen, korlátlan mysql és e-mail-cím, valamint SSD RAID-10 ultra rendszer. A medium csomag esetében a tárhely mérete 5 GB, ráadásul a .hu-s domain ingyen jár hozzá. A maxi 10 GB-os, a giga csomag pedig 20 GB-os.

Webtárhelyvásárláshoz nincs szükséged fizikai ügyintézésre, mindent le tudsz bonyolítani online. Létező domainnévhez is vehetsz tárhelyet, de persze arra is van lehetőséged, hogy újat regisztrálj. Vannak szolgáltatók, akik 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálnak arra az esetre, ha kiderülne, hogy mégsem az adott előfizetést szeretnéd, de ennek érdemes alaposan utánanézni vásárlás előtt.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére