Megtörte a csendet a csinos ukrán csábító: "Nem miattam ment tönkre a házasságuk"

• 2022. május 25., szerda •
Szofija szerint teljesen máshogy történtek a dolgok.
Megtörte a csendet a csinos ukrán csábító: Nem miattam ment tönkre a házasságuk

Néhány hete fogadta be Lorna és férje, Tony a 22 éves Szofiját otthonukba. Mint az köztudott, nem sokkal később azonban úgy alakult, hogy a férj lelépett a fiatal szépséggel – annak ellenére, hogy feleségével már 10 éve éltek együtt. Az elhagyott asszony már megszólalt a különös fordulatról: szerinte Szofija már az első pillanattól szemet vetett a férjére, és el akarta csábítani őt. 

„Nem érdekelte, milyen rombolást hagy maga után. Csupán néhány nap alatt minden a feje tetejére állt körülöttem” - mondta korábban.

A férj, Tony elmondása szerint Szofijával hamar megtalálták a közös hangot, először csak nagyon jó baráti kapcsolat alakult ki közöttük, de egy idő után megváltoztak az érzései. A házban egyre több volt a veszekedés Lorna féltékenysége miatt, és a viták végül odáig fajultak, hogy Szofija könnyek közt közölte, hogy nem tud tovább a házban élni. Tony elmondása szerint ekkor érezte úgy, hogy valami átfordult benne, és eldöntötte, hogy ő is elmegy Szofijával, akibe beleszeretett. Most megszólalt Szofija is, aki állítja: nem ő szerette el Tonyt.

„Nem én rontottam meg a házasságukat, ez baromság, meg sem fordult a fejemben, hogy ilyet tegyek” – állítja a fiatal nő a The Sunnak. „Amikor hozzájuk költöztem, mind nagyon szimpatikusnak tűntek. Sok időt töltöttem Lornával, próbáltam segíteni neki a ház körül, de egy idő után nagyon ellenségessé vált. Állandóan gyanakodott rám, és a feszültség, amit generált, csak közelebb lökött engem és Tonyt egymáshoz. Valójában nem volt köztünk több, mint barátság, de Lorna folyamatosan ezt sugallta nekünk... Ami korábban eszünkbe se jutott, napi szinten hallgattuk. Szóval ez igazából az ő hibája. Arról nem beszélve, hogy már az érkezésem előtt romokban volt a házasságuk. Ez nem az én hibám, ahogy az sem, hogy Tony mit érez, és úgy döntött, utánam jön.”

Szofija állítja, hogy semmi sem történt közte és a férfi között addig, míg a Lornával közös házban éltek együtt. 

A szüleim azt mondták, szégyellik magukat, és miattam nem mernek az emberek szemébe nézni. Szeretném, ha mindenki tudná, hogy nem én vettem el annak a nőnek a férjét, hanem már korábban is rossz volt a házasságuk, ezután egyszerűen egymásba szerettünk!

Forrás: ripost.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére